Сьогодні 28 березня 2024 р.

«Динамо»: два тренування після матчу на зборі у Швейцарії

Понеділок, 27 червня, вийшов найнасиченішим днем за весь час збору «Динамо» в Швейцарії. Наступного дня після матчу з командою «Івердон Спорт» у футболістів було два тренування.

Вранці тренерський штаб провів на полі втягуюче заняття, яке включало розминку, гру в квадратах, бігові вправи та трохи тактичної роботи.

Під час вечірнього тренування динамівці теж відпрацювали володіння м'ячем у квадратах у два дотики, а також провели ігрові серії. Хлопці приділили увагу атакам, стандартним положенням і дуже багато грали у футбол спочатку на одній половині поля, а потім команда була поділена на дві групи для відпрацювання атакуючих дій, яким на даному етапі Мірча Луческу приділяє особливу увагу.

undefined



Зазначимо, що під час тренувальних занять із хорошого боку проявляє себе молодь, Луческу багато розмовляє з ними, іноді хвалить, а іноді – може й прикрикнути. У команді, загалом, збалансований колектив, усі спілкуються один із одним. Нагадаємо, раніше в інтерв'ю півзахисник Олександр Андрієвський зазначав, що старші хлопці завжди допомагають молоді, коли це необхідно.

Георгій Цитаїшвілі, який приєднався до команди, відразу увійшов у ритм, влився в колектив і став душею компанії. Мірча Луческу нерідко приділяє йому увагу особисто, а футболіст намагається проявити себе з найкращого боку в тренувальному процесі.

undefined

28 червня 2022 10:06







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46

Інтерв'ю динамівця Владислава Кабаєва

 

22 березня 2024 19:07

Андрієвський. 100 матчів за Динамо

 

18 березня 2024 17:16