Сьогодні 29 березня 2024 р.

«Карпаты» усилились защитником «Зари»

Львівські «Карпати» уклали 2-річний контракт із захисником Андрієм Нестеровим. До недавнього часу футболіст виступав за «Зорю» з Бельц, з якою у минулому сезоні виграв Кубок Молдови. Нестеров вирушив з «Карпатами» на збори, справив позитивне враження на тренерський штаб і поповнив лави «зелено-білих».

«Вперше представники «Карпат» зателефонували мені ще взимку. Так сталося, що я був пов'язаний контрактом з молдавською «Зорею». Ще півроку я провів у сусідній країні, виграв Кубок, а тоді приїхав до Львова. Мені все сподобалося: місто, команда, умови. Враження були лише позитивні. В колектив влився без жодних проблем. Тим більше, що команду очолює Сергій Зайцев, з яким я працював у Запоріжжі і Молдові», – каже новачок.

«Моя улюблена позиція? Завжди грав правого центрального захисника. Саме там награють мене тренери «Карпат». Коли їхав, до Львова, то знав про місцевих вболівальників. Пригадую, коли грав у місті Лева у складі «Металурга». Завжди відчувалося, що це справжній 12-й гравець. Крім того, мені багато розказували про львівських фанатів», – зізнався Нестеров.

ДОВІДКА

Андрій НЕСТЕРОВ
• Народився 2 липня 1990 року в Запоріжжі.
• У ДЮФЛ виступав за херсонський «Кристал» і запорізький «Металург».
• У Прем’єр-лізі дебютував 26 квітня 2009-го року в футболці запорізького «Металурга». З того часу сім сезонів виступав за рідний клуб і провів 65 поєдинків в елітному дивізіоні. На рахунку Андрія два забиті голи. Разом із «Металургом» захисник вилітав з «вишки» і повертався назад, завоювавши срібні медалі Першої ліги.
• Восени 2015-го Нестеров переїхав у Молдову, де підписав контракт із місцевою «Зорею». У травні цього року Андрій допоміг своїй команді вперше в історії завоювати Кубок Молдови і пробитися до Ліги Європи.

22 липня 2016 16:59







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46