Сьогодні 29 березня 2024 р.

«Десна»: на просмотре пять потенциальных новичков

Чернігівська «Десна» розпочала підготовку до старту чергового чемпіонату України в УПЛ. Учора ввечері, 4 липня, «деснянці» зібрались на тренувальній базі й провели вечірнє тренування під керівництвом головного тренера команди Олександра Рябоконя. Надалі графік щоденних тренувань переходить на дворазові.

За інформацією прес-служби клубу, тренерський штаб команди запланував провести чотири спаринги до початку змагань. Перший товариський поєдинок був запланований на 10 липня з ФК «Гомель», однак через закриття кордону з боку Республіки Білорусь чернігівці вимушені шукати іншого спаринг-партнера.

На сьогодні в клубі на перегляді перебувають п’ять потенційних новачків команди, проте їхніх прізвищ наразі не розголошують. До того ж з оренди з інших клубів повернулися Ілля Шевцов та Євген Белич. Щодо втрат серед чернігівців, зараз 9 гравців залишили команду: Євген Паст («Дніпро-1»), Павло Полегенько («Інгулець»), Максим Імереков («Зоря»), Йонас Тамм ( «Ворскла»), Юхим Конопля («Шахтар», завершення оренди), Андрій Мостовий («Кривбас»), Андрій Гітченко та Владислав Огіря (обидва «Полісся»), Богдан Білошевський («Динамо», завершення оренди).

На кожну з позицій, на яких грали гравці, котрі залишили команду, тренерський штаб планує кадрове підсилення ще до початку першого кола чемпіонату.

Нагадаємо, що свій перший офіційний поєдинок у сезоні-2021/22 «Десна» проведе на власному полі проти одеського «Чорноморця». Базовим днем першого туру нового чемпіонату визначено 25 липня.

5 липня 2021 14:07







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46