Сьогодні 28 березня 2024 р.

Танковский: «Арсенал» настроен сохранить прописку без стыков»

Півзахисник «Арсенала» В’ячеслав Танковський розповів про підготовку до матчу 28-го туру УПЛ, в якому «зброярі» зіграють вдома з одеським «Чорноморцем».

– Які враження залишились від матчу у Львові?
– Тільки хороші! Команда виграла, ми всі цьому дуже раді. Ми грали один за одного, як єдине ціле, звідси і результат. Уже забули ту гру і зосереджуємо всі думки на наступному супернику – «Чорноморці».

– Ти є одним із лідерів команди на полі та проводиш стабільний сезон, але поки що не відкрив перелік своїм забитим м’ячам в УПЛ. Це тебе не засмучує?
– Якщо чесно, то я дуже хочу забити. Дуже довго не забиваю, поки щось не виходить. У мене є моменти, але немає фарту. Сподіваюся, найближчим часом вийде забити такий довгоочікуваний гол.

– Як провів вихідний?
– Я їздив з Артуром Глущенко, доктором «Шахтаря», на спеціальну процедуру. Робив укол в коліно, через це пропустив одне тренування, але вже вчора працював у загальній групі нарівні з усіма. Це запланована процедура, все нормально.

– Натупний матч – битва за шість очок?
– Не думаю, що це битва за шість очок. Це звичайна, але дуже важлива гра. У нас залишилося всього п'ять ігор, потрібно в кожній домагатися максимального результату. Потрібно перемагати «Чорноморець», щоб боротися не з ним, а з «Олімпіком» і «Карпатами», за 9-е місце, що дає право зберегти прописку без стикових матчів. Треба віддати всі сили, щоб виконати це завдання.

– Як вважаєш, «Чорноморець» змінився після вашого очного матчу в Одесі?
– Якщо чесно, не дивився останні матчі «моряків». Складно сказати, змінилася у них гра чи ні. Найближчим часом у нас буде теоретичне заняття, на якому тренерський штаб детально розповість нам про сильні і слабкі сторони суперника.

– Що треба, щоб повторити результат місячної давнини?
– Треба продемонструвати дісципліну та бажання, а також реалізувати свої моменти, які обов’язково будуть.

9 травня 2019 15:07







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46