Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Бакалов: «Рахунок, може, й приємний для «Руху», але якість гри бажає бути кращою»

Коментар наставника «жовто-чорних» Юрія Бакалова після нічийного матчу з «Динамо» (0:0):

«Сьогодні ми грали на історичному стадіоні ім. Валерія Лобановського з «Динамо». Звичайно, емоції лише позитивні, дуже приємно, що вдалось зіграти внічию з грандом нашого футболу. Це для нас історичний матч, впевнений, не востаннє граємо проти «Динамо».

Висновків по гарячих слідах робити не буду. Так, ми мали свою тактику на гру, але треба також враховувати стратегію суперника. Коли вийшли на поле, від цього і відштовхувались.

Рахунок, може, й приємний, але якість гри бажає бути кращою. У другому таймі були проведені заміни, щоб усі гравці мали можливість перевірити себе на фоні такої команди. Ви бачили, ми ніякого автобуса не ставили, продемонстрували приємний відкритий футбол. Завдяки командним діям ми створювали гостроту біля воріт суперника.

Були, звісно, моменти і в київського «Динамо». Наша філософія така – розвиватись і показувати футбол, який сподобається глядачам. На такий футбол будуть ходити. У нас попереду «Шахтар», на таку команду не потрібно налаштовуватись морально. Фізично ми трішки попрацюємо».

22 травня 2020 18:41







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57