Сьогодні 18 квітня 2024 р.

«Ворскла» обстоятельно готовится к «Шахтеру»

Вже цієї п’ятниці друге коло чемпіонату УПЛ поновиться грою в Харкові, де в рамках центрального протистояння туру «Шахтар» прийматиме «Ворсклу». На заміській тренувальній базі «біло-зелених» саме ідуть останні приготування до від’їзду у Першу столицю. Головоломкою для головного тренера «біло-зелених» та його помічників стане відсутність у складі одразу кількох виконавців із обойми.

Якщо Ігор Пердута не зможе допомогти партнерам через перебір «гірчичників», то оборонець Микола Матвієнко, а також двоє нападників Владислав Кулач і Артур Загорулько не мають права на участь у грі з командою Паулу Фонсеки за опцією орендної угоди саме з «Шахтаря». Але в Полтаві через це особливо не переймаються, говорячи, що професіонали мають з гордо піднятою головою виходити з будь-якої ситуації. І таких прикладів щодо «Ворскли» існує вже чимало.

Гегам Кадимян, півзахисник «Ворскли»:
«Готуємось, знаючи, який важкий матч у нас попереду, та вийдемо, і будемо грати у свій футбол, битимемося до кінця. Я та ще кілька хлопців, які їздили на ігри своїх національних збірних, відпочити, звісно, не встигли, як інші, та ми на це не скаржимося, бо ж навіть сам факт виклику до головної команди твоєї країни – величезний стимул для майбутніх перемог, коли повертаєшся у клуб. Не можу зараз загадувати, як складеться наша гра з «гірниками», та будемо пробувати шукати своє щастя в атаці».

Владислав Кулач, нападник «Ворскли»:
«Мені дуже шкода, що я не зможу взяти участь у такій важливій для «Ворскли» грі, та що поробиш – це звична для багатьох клубів практика, коли вони проти того, аби задіювати своїх гравців, відданих в оренду команді-суперниці. Та я бачу, з яким натхненням працюють на тренуваннях хлопці, готуючись до важкого і водночас цікавого матчу. Згадуючи гру першого туру в Полтаві, хочу сказати, що навіть попри 0:3, наша команда моментами навіть переважала донеччан. Сподіваюсь, у п’ятницю зможемо дати бій, і повезти з Харкова очки».

У напрямку Харкова полтавська футбольна дружина вирушить сьогодні по обіді, одразу після свого ранкового тренування і, як завжди, смачного обіду у ресторані бази у Марках.

12 жовтня 2017 11:22







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57

Україна, 24-й тур. Металіст 1925 – Дніпро-1. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 21:16