Сьогодні 28 березня 2024 р.

Михайленко: «Переговоры по Лукасу Тейлору на стадии завершения»

Головний тренер СК «Дніпро-1» Дмитро Михайленко відповів на запитання журналістів на відкритому тренуванні, яке стало першим для команди у 2020 році:

– Дмитро Станіславовичу, попереду збори. З якими думками вийшли на перше тренування?
– Вийшли з позитивними думками і великим налаштуванням на роботу. Беремо з собою усе добре з минулого року, тому і настрій позитивний.

– Позаду медогляд. Є, можливо, хтось із зайвою вагою?  
– Ні, все добре. З тих, хто перевірявся, усі, здається, «сухі».

– Якщо можна, розповісте про плани на збори і про спаринги, які очікують на команду.
– Першу частину збору після відпустки ми будемо тренуватися тут у Дніпрі. Зараз чудова погода, і можна замислитись, чи взагалі треба їхати до Туреччини (посміхається). До 20-го січня будемо тренуватися тут на полі, а 21-го вирушимо до Туреччини і будемо там до 2-го лютого. Вже заплановано там чотири спаринги, хоча, можливо, ще буде і п’ятий матч. Серед наших суперників, які вже підписали контракти на товариські ігри, «Аустрія» (Австрія), «Ягеллонія» (Польща), «Сігма» (Чехія) і сербська команда «Бачка Топола». Матчі заплановані на 24-те, 27-ме, 30-те січня і 1-е лютого.

– Наскільки ви задоволені підсиленням, і чи плануєте ще підписати нових гравців?
– Так, тут гріх жалітися, адже клуб провів велику роботу на трансферному ринку. Футболісти, яких ми підписали, і які, можливо, ще підпишуть з нами контракти – це досить якісне підсилення. Усі вони перевірені українським чемпіонатом, гравці досвідчені, деякі з них колись виступали за дніпрян, тому ми дуже задоволені зробленою роботою.

– Були чутки про те, що до команди може перейти Андрій Лунін, можливо, ще хтось з голкіперів. Ви задоволені діями Юрчука?  
– Нового голкіпера на цю частину сезону ми не шукаємо. Грою воротаря ми задоволені, хоча були матчі, де траплялись помилки, але, мені здається, що Валера Юрчук рівно провів цю частину сезону.

– Після такого підсилення у багатьох виникає питання, чи буде «Дніпро-1» боротися за першу шістку?
– Зараз питання так не стоїть. Нам, у першу чергу, треба стабілізувати гру, зробити в неї якісний стрибок. Нас очікують непрості суперники у заключних чотирьох матчах першого етапу. Серед них – два наших гранди, і дуже цікаво буде подивитися, наскільки ми у грі з ними конкурентоспроможні. А до якої б шістки ми не потрапили, все одно є можливість поборотися за місце в плей-офф, і ось таке міні-завдання перед собою можна поставити.

– Була інформація, що до дніпрян може приєднатися Лукас Тейлор. Вона відповідає дійсності?
– Так, переговори по цьому гравцю вже на стадії завершення.

15 січня 2020 23:12







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46

Інтерв'ю динамівця Владислава Кабаєва

 

22 березня 2024 19:07