Сьогодні 29 березня 2024 р.

Дніпро – Колос 2:1. Україна, 6-й тур. Звіт

За матеріалами оф. сайта СК «Дніпро»

Спортклубівці у компенсований час виривають вольову перемогу у принципового суперника!

У порівнянні з матчем проти «Львова» на гру з «Колосом» у складі дніпрян відбулися певні зміни, при цьому тренерський штаб команди мав досить серйозні проблеми із комплектацією на гру: як і раніше травмовані Лопирьонок і Супряга, а до дискваліфікованого Кравченка додався Гуйе.

Таким чином, в центрі оборони пару Логінову склав Сафронов, а Романюк вийшов на правий фланг захисту, в середині поля Батагова і Загальського замінили Вакулко і Когут, а на фланзі перевага була віддана Назаренку (Коркішко залишився в запасі), ну і вперше в сезоні місце на останній межі було довірено Юрчуку.

Гості першими потурбували голкіпера дніпрян після стандарту на 5-й хвилині, але удар був несильним і став легкою здобиччю Юрчука. Невдовзі вже Романюк в падінні ліквідував небезпечний простріл з флангу, випередивши Волкова. Тільки на 9-й хвилині господарі провели першу справжню гостру атаку і ледве не відкрили рахунок: Волинець потягнув удар Булеци у нижній кут, а добивання Назаренка було неточним. Спортклубівці все більше стали тримати м’яч, заволодіваючи територіальною перевагою.

Непоганий шанс відкрити рахунок мав Сафронов, який головою замикав навіс з лівого флангу від Польового, але сфера пройшла повз із стійкою. І одразу ж після цього гості провели результативну контратаку – простріл з лівого флангу у дотик замкнув Морозко.

Господарі одразу кинулися відіграватися, подавши за перші півгодини гри сім кутових, але жоден з них не привів до успіху. Запам’ятався і прохід Романюка, який обіграв кілька суперників, проте його удар було заблоковано. На 32-й хвилині Булеца зайшов пасом у штрафному майданчику Куліша, однак суперники так і не дали можливості форварду дніпрян розвернутися і завдати удар. Ще за дві хвилини на газоні у штрафному майданчику гостей опинився Назаренко, але поки що арбітри на рівні УПЛ не призначають пенальті у ворота суперників дніпрян. Удар же Чичикова метрів з 23-х не був складним для Волинця.

З початком другого тайму дніпряни кидаються відіграватися і невдовзі Когут якимось дивом не влучає у ворота з кількох метрів після прострілу Назаренка. З більш складного положення Ігор пробив також вище поперечини, коли він спіймав на ногу пас Польового. І все ж таки цей тиск дався взнаки. Сніжко, який щойно вийшов на поле, знайшов на лівому фланзі Польового, то прострілив на Куліша, а форвард дніпрян скинув м’яч під удар Назаренку, який відзначився дебютним голом на рівні УПЛ. Дніпряни продовжували грати першим номером.

На 72-й хвилині чудова комбінація за участю Назаренка, Куліша і Чичикова закінчилась ударом Когута, але прямо у голкіпера, який відбив м’яч ногою. Одразу після цього стандарт у виконанні Польового головою замикав Сафронов, і знову Волинець був на висоті. Іноді гострі контратаки вдавалися і гостям, але тут надійно грав Юрчук, як наприклад було на 78 хвилині, коли він зреагував на підступний удар метрів з 13-ти, а ще за дві хвилина Валерій ліквідував вихід сам на сам Нехтія.

До завершення гри дніпряни шукали щастя біля чужих воріт, і на третій компенсованій арбітром хвилині господарі таки дотисли суперника: Когут, отримавши пас від Чичикова, влучно пробив у дальній кут! 2:1 – спортклубівці виривають вольову перемогу у принципового суперника!

ДНІПРО – КОЛОС – 2:1
Голи:
Назаренко (58), Когут (90+3) – Морозко (18).
Дніпро: Юрчук, Романюк, Сафронов, Логінов, Польовий, Вакулко, Когут, Булеца (Сніжко, 54), Чичиков, Назаренко (Коркішко, 78), Куліш (Шаповал, 84).
Колос: Волинець, Зозуля, Максименко, Парамонов, Чорноморець, Поздєєв (Оріховський, 52), Мілько, Морозко, Костишин (Смирний, 60), Волков, Лисенко (Нехтій, 75).
Попередження: Костишин (39), Романюк(53), Польовий (54), Оріховський (60), Зозуля (71), Чорноморець (90+1).

31 серпня 2019 18:55







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46