Сьогодні 16 квітня 2024 р.

Ксенз: «Приятно представлять «Карпаты» в сборной»

Чудовий виступ «Карпат» на старті сезону не залишився поза увагою наставників збірної. Один з кращих гравців «зелено-білих» у п’яти турах нового чемпіонату Павло Ксьонз своєю грою звернув на себе увагу тренерського штабу головної команди країни. Про свої емоції від виклику карпатівець розповів Інформаційному центру клубу.

– Для вболівальників «Карпат» твій виклик став приємною несподіванкою. Коли ти дізнався про запрошення Андрія Шевченка?
– Після сьогоднішнього тренування Сергій Ларіонович Зайцев підійшов до мене і повідомив, що мене викликано до збірної. Тренер відразу ж привітав із приємною звісткою. Хороші слова почув і від партнерів – хлопці бажали успіхів. 

– Рік тому ти вже викликався до табору національної збірної і навіть дебютував у спарингу з грузинами. Зараз ти знову увійшов до списку кращих. Які у тебе відчуття?
– У збірній зараз інший тренерський штаб. Мені буде цікаво попрацювати під керівництвом нових наставників. Це дуже приємно, у мене багато емоцій. Докладу усіх зусиль, щоб довести, що мене не даремно викликали у збірну. Своєю грою хочу продемонструвати кращі якості. Сподіваюся, всі будуть задоволені.

– Чи знав ти про те, що за тобою слідкують тренери «синьо-жовтих»?
– Такі чутки були, але я намагався не надавати цьому значення. Я робив свою справу і був зосереджений на своїй праці. Навіть зараз я думаю лише про гру з «Олімпіком», що відбудеться у неділю. Ми всі готуємося і повністю зосереджені на цій грі. Після чергового туру я думатиму про збірну. 

– Минулого разу, коли отримував виклик, ти був гравцем «Дніпра». Тепер ти граєш за «Карпати»...
– Мені приємно представляти свій клуб. Це честь для мене і я старатимуся довести, що у «Карпатах» є хороші гравці. Сподіваюся, що я буду не єдиним представником команди і до табору збірної викличуть інших гравців нашої команди.

– Неможливо не відзначити, що у новому сезоні ми бачимо іншого Павла Ксьонза. Активного, націленого на ворота, агресивного на полі... В чому секрет таких позитивних змін?
– У футболі бувають такі речі, як спад чи підйом. Не хочу згадувати минуле. Я зосереджений на майбутньому. «Карпати» зараз демонструють непогану гру і я переконаний, що ми всі, тренерський штаб, гравці, лікарі – це одне ціле. Перемоги у нас ще попереду. Кожен працівник клубу працює над цим. Вірю, що все у нас буде добре.

– Чи бачив ти список викликаних гравців і чи спілкувався з кимось з них?
– Якщо чесно, то я навіть не встиг подивитися, кого саме викликали. У нас було тренування, потім відновлення, тому я поки не знайомий з вибором Андрія Шевченка.

26 серпня 2016 20:29







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 24-й тур. Металіст 1925 – Дніпро-1. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 21:16

Україна, 24-й тур. ЛНЗ – Верес. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 19:02

Україна, 24-й тур. Полісся – Колос. Огляд матчу

 

14 квітня 2024 20:33