Сьогодні 29 березня 2024 р.

Олександрія – Олімпік 2:1. Україна, 3-й тур. Звіт

З нетерпінням вболівальники «Олександрії» очікували цього матчу, адже суперники у перших двох турах зазнали поразок. І якщо олекандрійці поступилися чемпіону України та учаснику Ліги Європи, то олімпійці програли новобранцям елітного дивізіону – «Дніпру-1» і ковалівському «Колосу».

Як не дивно, але перші 5 хвилин більше в атаці проводить «Олімпік». Зазнає ушкодження Павло Ксьонз у самому дебюті матчу і, як не прикро, продовжити гру не в змозі. Замість Павла на поле виходить Євгеній Пасіч.

На 21 хвилині супермомент мав «Олімпік». На передачу Євгенія Пасіча з лівого флангу відреагував Фабіньо, і небезпечно пробив п’яткою – на кілька сантиметрів м’яч розминувся зі стійкою воріт.

Атаку-відповідь миттєво провели олександрійціці. Першим дотиком Артем Сітало приймає м’яч на груди, а потім потужно пробиває з льоту – та Бетім Альїмі здійснює сейв, і не дає м’ячу опинитися в сітці воріт.

36 хвилина запам’яталася подачею кутового з правого боку у виконанні Кирила Ковальця, метушнею м’яча у штрафному майданчику, та завершальним ударом Артема Сітала – знову на місці Бетім.

На 42 хвилині класну комбінацію розігрують олександрійці. Євген Банада потужно пробиває у правий від воротаря кут воріт, та довготелесий Бетім переправляє м’яч на кутовий.

За якусь хвилину талан Бетіма перериває Антон Шендрік – голкіпер гостей парирував перший небезпечний удар Антона Шендріка, але з добиванням Антона вже не впорався – 1:0.

На початку другого тайму Євген Протасов протягує м’яч майже з центру поля, і за два кроки до штрафного майданчика Євгена зупиняють забороненим прийомом. Це зробив Драман. Штрафний удар визвався виконувати Дмитро Гречишкін, але його удар прийшовся в стінку.

Проходить атака гостей лівим флангом, Матар першим відгукується на прекрасну передачу і спрямовує м’яч мимо Юрія Паньківа, який вийшов назустріч нападнику – 1:1.

Роман Вантух порушує правила проти Артема Сітала, й отримує другу жовту, а слідом і червону картку від арбітра матчу полтавця Андрія Коваленка, відтак залишає поле.

На 61 хвилині Денис Безбородько злету упіймав м’яч, і з-за меж штрафного майданчика потужно вгатив його у дев’ятку – 2:1.

На 71 хвилині Артем Сітало виборов м’яч майже біля самісінького кутового прапорця, віддав м’яч на Дениса Безбородька, Денис з розвороту пробив з гострого кута, але воротар суперника заволодів м’ячем.

Другою жовтою карткою вирішує покарати Андрій Коваленко Гліба Бухала, і вилучає футболіста
«Олександрії» з поля.

На 79 хвилині Євген Пасіч дальнім ударом перевірив на пильність Юрія Паньківа, але Юрій, витягнувшись у струнку, відбив цей непростий удар.

Матар на 83 хвилині опиняється сам на сам з Юрієм Паньківим, але Юрій знову грає надійно.

Вже на першій доданій арбітром хвилині Геннадій Пасіч створює супершанс для своєї команди. Матар міг замкнути цей удар, але не встиг.

Додані п’ять хвилин часу активніше провели гості, але фортуна в цей день була на боці «Олександрії».

ОЛЕКСАНДР
ІЯ – ОЛІМПІК – 2:1
Гол
и:
Шендрик (43), Безбородько (61) – Матар (56).
Олександрія: Паньків, Лучкевич, Шендрик, Бухал, Мірошниченко, Банада, Гречишкін, Безбородько (Пашаєв, 81), Ковалець (Прокопчук, 76), Протасов (Шастал, 64), Сітало.
Ол
імпік: Альїмі, Ксьонз (Е.Пасіч, 7), Гришко, Снурніцин (Клименчук, 63), Вантух, Драман, Завійський, Шахаб (Тейшейра, 51), Фабіньо, Г.Пасіч, Матар.
Попередження: Безбородько (29), Бухал (51), Банада (65), Пашаєв (90+4) – Шахаб (15), Вантух (33), Драман (48), Е.Пасіч (72).
Вилучення: Бухал (74, повторне попередження) – Вантух (59, повторне попередження).

10 серпня 2019 21:55







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46