Сьогодні 16 травня 2024 р.

Тарануха: «Металіст 1925» має креативну атаку та надійний захист»

У 9-му турі київська «Оболонь» здобула важливу перемогу в гостях над «Минаєм». Переможний м'яч забив Ростислав Тарануха. Герой зустрічі розповів про поточний чемпіонат, вихід до 1/4 Кубку України та прийдешню гру проти «Металіста 1925».

– Ростиславе, минулого туру ти забив вирішальний м'яч у ворота «Минаю», твоя команда здобула важливі три очки. Як оціниш цю гру для себе та для «Оболоні» в цілому?
– Минула гра з «Минаєм» була дуже принципова, «матч за 6 очок». Нам вдалось перемогти і набрати важливі залікові бали в турнірній таблиці. Пишаюся командою, кожен футболіст зробив великий об‘єм роботи на полі, а я тільки поставив крапку в результативній атаці. В гарному настрої готуємось до наступного туру.

– По перших матчах в УПЛ «Оболонь» завоювала симпатії глядачів. Наскільки співпали твої уявлення про Прем'єр-Лігу із тою реальністю, з якою довелося зіштовхнутися?
– Зараз в нас досить конкурентний чемпіонат, який дарує глядачам цікаві матчі. Кожна команда може обіграти кожну. Особисто я не малював якісь уявлення про Прем‘єр-Лігу, а готувався до важкого і захоплюючого чемпіонату, який буде приносити емоції нашим вболівальникам.

– Ви вибили «Динамо» з розіграшу Кубку України. Це твоя найяскравіша перемога в кар'єрі?
– Це Історичний матч для усієї родини «Оболонь», ми вийшли в 1/4 кубку України, вибили основного претендента на трофей – це не може не тішити. Але це вже історія,ми перегорнули сторінку та рухаємось далі, готуємось до наступних матчів.

– Який з 9 попередніх матчів в УПЛ залишив найкращі враження, а який – найгірші?
– Можу сказати що гра з «Динамо» і «Дніпром-1» позитивно вплинула на нашу команду, додала впевненості. «Дніпро-1» ми впевнено перемогли на виїзді, при тому що пропустили першими, з досить спірного пенальті. В грі з «Динамо» ми не заслуговували на поразку, створили більше моментів, але трохи посприяли рішення арбітра і наші скасовані голи. Прикро було програвати «Поліссю», на 95-й хвилині, коли нам забили з пенальті. Цей матч приніс найгірші враження.

– Що можеш сказати прийдешнього суперника – «Металіст 1925»? Які сильні сторони цієї команди?
– У цілому, «Металіст 1925», гарна та збалансована команда, на чолі з молодими тренерами. Креативна атака, багато майстерних виконавців. При цьому надійні в захисті. На нас чекає цікавий матч, проти непростого суперника.

8 жовтня 2023 10:47







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 28-й тур. Колос – ЛНЗ. Огляд матчу

 

13 травня 2024 20:08

Україна, 28-й тур. Зоря – Верес. Огляд матчу

 

13 травня 2024 19:45

Україна, 28-й тур. Кривбас – Полісся. Огляд матчу

 

13 травня 2024 17:34