Сьогодні 16 квітня 2024 р.

Мякушко: «Карпати» – не та команда, яка опускає руки»

Зустріч з «Десною» видалася непростою для футболістів «Карпат». Попри це, несприятливі погодні умови і вилучення на старті другого тайму не стали на заваді. Шедевральний гол Сергія Мякушка наблизив «Карпати» до перемоги і встановив остаточний рахунок – 2:0.

– Це був важкий матч, – каже Сергій. – Складні погодні умови далися взнаки. Мабуть, не тільки я грав вперше за такого сильного дощу. Ми грали в меншості, тому ця перемога тим цінніша для «Карпат». Велика подяка людям, які прийшли на стадіон. Вони не звертали увагу на наше турнірне становище, на сильний дощ і продовжували нас підтримувати. Повірте, ми все це чуємо і бачимо на полі. 

– Львів вже почав забувати про твої шалені дальні удари.

– В таких випадках, напевно, кажуть, що нарешті камінець із взуття вилетів (посміхається). Безперечно, ми всі працюємо задля цього. Наші воротарі стабільно залишаються після тренувань і ми відпрацьовуємо дальні удари. Це заслуга всього колективу. 

– Мокре поле посприяло цьому розкішному удару чи навпаки створювало перешкоду?

– Головне – не встановити м’яч у калюжу. В тій частині поля, де було призначено штрафний удар, було порівняно сухо. Тому дощ ніяким чином не зашкодив мені.

– В минулому домашньому матчі «Карпати» також провели весь тайм у меншості. Коли Карім Йода залишив поле погані думки не закралися?
– «Карпати» – не та команда, яка опускає руки. Ми опинилися в непростій ситуації. Не можна розчаровуватися, треба працювати, оскільки попереду багато боротьби.

19 травня 2019 12:27







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 24-й тур. Металіст 1925 – Дніпро-1. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 21:16

Україна, 24-й тур. ЛНЗ – Верес. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 19:02

Україна, 24-й тур. Полісся – Колос. Огляд матчу

 

14 квітня 2024 20:33