Сьогодні 20 квітня 2024 р.

ТМ. Дніпро-1 – Олександрія 1:1. Дебют Кожушка

Черговим суперником спортклубівців у літнє міжсезоння стала «Олександрія», яка у минулому сезоні посіла місце на дві сходинки нижче дніпрян в чемпіонаті УПЛ, при цьому переграла дніпровську команду в серії пенальті у чвертьфіналі Кубка країни. Гості «Дніпро-Арени» зараз під кермом нового головного тренера серйозно перезавантажують склад, а зі знайомих обличь в команді з Кіровоградщини ми побачили колишнього форварда «Дніпра-1» Олега Кожушка. Дніпряни ж розпочали зустріч тим складом, який завершував вчорашню гру проти «Нікополя».

Господарі розпочали активніше і вже після однієї з перших атак Лучкевич, який останні сезони проводив саме в «Олександрії», міг відкрити рахунок після прострілу Назаренка, але з ударом головою Валерія не без труднощів впорався Білик. Олександрійці відповіли негайно і якщо удар з непоганої позиції Ковальця вийшов неточним, то от Одарюк змусив розпочинати дніпрян з центру поля. В середині тайму гості цілком могли і збільшити перевагу, але Зновенко у продовж двох хвилин двічі рятував свою команду у досить непростих ситуаціях.

А от заключна 10-хвилинка першого тайму пройшла вже під диктовку дніпрян. Просто блискуча багатоходівка яка завершилася комбінацією Лучкевич-Піхальонок-Когут, закінчилася результативним ударом останнього – 1:1. На 42-й хвилині після високого пресингу з боку спортклубівців на ударну позицію вийшов Піхальонок, але Білик зумів дотягнутися до його удару, перевивши м’яч на кутовий.

У перерві гості повністю оновили склад, а от спортклубівці продовжили грати тими ж виконавцями. Не дивлячись на це дінпряни і проти більш свіжих суперників більше володіли м’ячом і діяли гостріше. Так після чергового стандарту з хорошої позиції завдавав удар Назаренко – вище воріт, а в іншому випадку Русин ледве не замкнув пас Когута, хоча потім і з’ясувалося, що Назарій був у положенні поза грою. Не встиг за прострілом партнера і Назаренко, який трохи не замкнув пас Когута.

На заключні ж 20 хвилин гри тренерський штаб дніпрян випустив молодь, але і вона по грі ні у чому не поступалася більш досвідченим опонентам. Більше того і таким складом дніпряни продовжили створювати моменти. Запам’ятався прохід Кононова, проте удар у нього вийшов прямо у руки воротарю, також був простріл Рубчинського, коли Бєляєву не вистачило лічених сантиметрів, щоб замкнути пас партнера, а невдовзі після цього Ярмолюк головою замикав навіс Кононова, але м’яч пройшов повз воріт. А коли вже йшов компенсований арбітром час господарям міг принести перемогу Бєляєв, але він з вбивчої позиції не кращим чином вдарив по м’ячу після прострілу Кононова. У підсумку цікавий двобій закінчився унічию – 1:1.

ДНІПРО-1 – ОЛЕКСАНДРІЯ – 1:1
Голи:
Когут (36) – Одарюк (9).
Дніпро-1: Зновенко, Сваток, Логінов, Адамюк, Назаренко, Ігнатенко, Джурасек, Піхальонок Лучкевич, Когут, Русин. З 69-ї хвилини: Кінарейкін, Швиденко, Кіреєв, Батагов, Кононов, Соловйов, Матюшенко, Рубчинський, Бєляєв, Гора, Ярмолюк.
Олександрія: Білик, Мирошниченко, Бабогло, Дубра, Фомба, Демченко, Ковалець, Калюжний, Кожушко, Одарюк, Новіков. 2 тайм: Горох (Єрмаков,68), Кулініч, Мельник, Бухал (Самар,76), Стецьков, Дришлюк, Копина (Калюжний,82), Третьяков, Мустафаєв, Каранга, Устименко.
Попередження: Логінов (50) – Демченко (42), Бабогло (45), Стецьков (54), Мустафаєв (78).

2 липня 2021 21:01







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57