Сьогодні 29 березня 2024 р.

Йовічевіч закликав не переривати розіграш чемпіонату України

Головний тренер СК «Дніпро-1» Ігор Йовічевіч висловився щодо старту нового сезону УПЛ і провів аналогії зі своєю батьківщиною.

«Це специфічні умови. У Хорватії також була війна з 1991 по 1995 рік. Але футбол не зупинявся.
Футбол дуже потрібен народу, громадянам. Він дає емоції. У деякі моменти забуваєш про труднощі й проблеми. Люди, які воюють – це й уболівальники клубів. І «Шахтаря», і «Динамо», і СК «Дніпро-1». Вони б'ються за клуб, країну. Це пов'язано між собою.

Грати чемпіонат закордоном? Я бачу це як один із варіантів. Тому що всі умови зможемо зробити. Плюс ті клуби, що грають у єврокубках, принесуть гарантовані гроші від УЄФА. І певний відсоток із цих грошей можемо дати іншим клубам України. Наприклад, сплатити за готель, поля, автобуси, проживання. Ми солідарні у цьому моменті.

Бачу лише плюс у тому, щоб частину чемпіонату зіграли закордоном. А потім подивимося, якою буде політична ситуація. Все вузько пов'язане із політикою», – сказав Йовічевіч у коментарі «Футбол NEWS».

Нагадаємо, 27 травня має відбутися зустріч представників клубів УПЛ та клубів, які претендують на підвищення у класі, а також керівництва УАФ та ПФЛ. На цих зборах будуть обговорювати всі можливі варіанти подальшого розвитку подій.

15 травня 2022 12:25







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46