Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Мірчі Луческу – 75! Вітання від Леоніда Кравчука

Перший президент України, голова Опікунської ради ФК «Динамо» (Київ) Леонід Кравчук привітав нового тренера столичного клубу з днем народження.

Шановний Містере!

Життя неординарної людини завжди складається з поворотних етапів. Лише ті, хто сміливо й свідомо приймають найкарколомніші виклики Долі, насправді творять Історію. Зокрема й у спорті.

Знаю, що і Вам неодноразово доводилося робити подібний вибір. Навіть за часів так званої «залізної завіси». І цей вибір завжди був чесним та усвідомленим! Зустрічі саме із такими – вільними! – Особистостями викликають глибоку повагу та природні людські симпатії.

Відгукнувшись на пропозицію київського «Динамо», що переживає наразі не найкращі часи, Ви здійснили черговий свій принциповий вибір. Справжні прихильники найтитулованішого футбольного клубу нашої країни вдячні Вам за цей вчинок. Ми добре розуміємо, що стоїть за цим доленосним рішенням тренера зі світовим ім’ям.

Надзвичайно символічно й те, що своє 75-річчя Ви святкуєте в Києві. Від імені великої динамівської родини дякую Вам і за цей публічний прояв поваги до столичного клубу та його палких уболівальників! Так само, як і за Ваше чемне, шанобливе ставлення до пам’яті Валерія Лобановського, легендарного Героя України!

У цей святковий, особливий для Вас день дозвольте і мені, шановний Мірча, особисто доєднатися до поздоровлень на Вашу адресу. По-дружньому потиснути Вашу міцну руку, яка тепер триматиме штурвал синьо-білого корабля. Нехай його вітрила ніколи не знають мертвого штилю. А Ваша нова команда під орудою визнаного професіонала майстерно та безпечно керує судном між будь-якими рифами.

Щиро і радо приймаючи Вас до кола нашої футбольної сім’ї, прошу – будь ласка, відчувайте себе, як вдома!

Здоров’я, мирного неба над головою, злагоди в родині, гармонії у душі.

Нехай Вас оточують Любов, Щастя і заслужена Шана!

Леонід КРАВЧУК,
перший президент України,
голова Опікунської ради ФК «Динамо» (Київ)

29 липня 2020 16:23







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57