Сьогодні 18 квітня 2024 р.

Симинин: «Наша цель – еврокубки»

Крайній оборонець «Олександрії» Сергій Сімінін – про складні періоди, завдання на сезон і перспективи на тур

– Сергію, на минулих вихідних Ваша команда перервала двомісячну безвиграшну серію. Як можна пояснити настільки довгий проміжок невдач від команди, яка бореться за єврокубки?
– Ну, складно було без перемог… Насправді на всі зустрічі виходили з метою брати очки. Просто у кожного клубу бувають непрості періоди, коли не все виходить. От і ми такий пережили. Ніякої кризи нема і не було.

– За наслідком виграшу над «Олімпіком» «Олександрія» впритул наблизилася до третього місця, до якого всього три очки…
– (Перебиваючи) …І не думаємо про таке! Я вже неодноразово говорив: у нас є конкретна мета – зайняти єврокубкове місце. Ми реально дивимося на речі.

– Навесні за Вашу команду дебютував Володимир Прийомов. Наскільки він адаптувався й коли перерветься його голева «засуха», що триває майже рік?
– Про його кондиції і готовність до ігор розповість він сам і наш тренер. Що я можу коментувати?

– У запитанні більше йшлося про психологічний аспект…
– Так він же не юнак, не 15-літній хлопець – доросла людина, яка багато чого бачила у футболі! Він же не переїхав із іншої країни, він наш, усе тут знає, ми його знаємо – які можуть бути труднощі з адаптацією? До речі, я ж прийшов разом із ним, і теж не потребував часу для адаптації.

– «Олександрія» має репутацію добре організованого, вмілого, однак прагматичного й невидовищного колективу. Наскільки реально, щоби оті 6:0 із «Волинню» (або щось схоже) повторювалися частіше?
– А не проти дворових команд граємо! У нас сильний чемпіонат із сильними клубами, всі вміють грати, оборонятись, атакувати. Хочеться радувати публіку, але тут самого «хочеться» замало. Нашим суперникам теж багато чого хочеться.

– Із наступним опонентом у чемпіонаті – «Шахтарем» – «Олександрія» вже двічі зустрічалась у сезоні, двічі програвши – 1:2. Існує ймовірність, що третя зустріч принесе інший результат?
– Така ймовірність існує завжди. Ми, повторюю, на кожну зустріч їдемо не для того, щоби програти. Точно можу сказати, будемо битися за результат, але пам’ятаємо, наскільки сильний у нас опонент. «Розбираємо» донеччан і віримо, що можемо відібрати у них очки.

28 квітня 2017 17:19







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57

Україна, 24-й тур. Металіст 1925 – Дніпро-1. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 21:16