Сьогодні 28 березня 2024 р.

ТМ. Александрия – Алашкерт (Армения) 1:0. Молодежь бьет чемпиона

Контрольний поєдинок ФК «Олександрія» – ФК «Алашкерт»  (Єреван, Вірменія) завершився з рахунком 1:0. Спаринг проходив 18 лютого на футбольному полі курортного комплексу «Сусесі» в Белеку, де традиційно для завершального збору в Туреччині базується олександрійська команда.

У передостанньому товариському матчі на навчально-тренувальних зборах головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран вдався до серйозних ротацій у стартовому складі. На поле вийшли практично всі молоді футболісти. І, слід сказати, показали себе якнайкраще.

Крім ветерана Павла Пашаєва у лінії захисту зіграли Владислав Бабогло, Гліб Бухал, Владислав Шкіндер. У воротах дебютував дублер Олег Білик.

З самого початку зустрічі цей склад «Олександрії» окреслив свої приоритети, узявши мя’ч під контроль, і не віддавав цю ініціативу до кінця першого тайму.

Та перший небезпечний момент виник на 18-й хвилині саме біля воріт олександрійців. На підступний удар гравця «Алашкерта» відмінно зреагував Білик, у падінні перевівши м’яч на кутовий. Своїм сейвом Олег заслужив оплески від запасних та тренерського штабу. Відразу ж пройшла атака «Олександрії», і Артем Полярус, який перебував у вільній зоні, низом пробив у ворота «Алашкерта» – 1:0.

Загалом, Артем у першому таймі виглядав досить переконливо й мав ще кілька моментів. В одних випадках йому бракувало точності у завершальних ударах, в інших – не вистачало інтуїції або мудрості у віддачі останної передачі.

На 28-й хвилині небезпечний момент був у Протасова, коли після атаки лівим флангом Євген пробив по воротах суперника, але неточно. На 32-й хвилині вірмени наважилися на удар здалеку, але цей удар без помітних зусиль нейтралізував Білик.

Вірменські чемпіони нічим не здивували, їх дії мали хаотичний характер, на додачу – діяв суперник доволі нервово. Натомість наші гравці діяли достатньо спокійно і впевнено.

Другий тайм виглядав менш цікавим, темп гри впав, інтрига зникла. На 54-й хвилині мав відмінну нагоду збільшити рахунок Віталій Пономар, але з близької відстані влучив у захисника суперників. «Алашкерт» на 66-й хвилині відповів атакою з ударом по воротах «Олександрії», але м’яч просвистів поруч зі стійкою воріт.

Завершальний контрольний поєдинок олександрійці проведуть з командою ФК «Оболонь-Бровар» 20 лютого.

ОЛЕКСАНДРІЯ (
Україна) – АЛАШКЕРТ (Вірменія) – 1:0
Гол:
Полярус (20).
Олександрія: Білик, Пашаєв (Микицей, 63), Сітало (Пономар, 63), Дришлюк, Полярус (Задерака, 63), Бухал, Устименко (Кулач, 63), Протасов, Ковалець (Довгий, 63), Бабогло, Шкіндер (Цуріков, 67).

18 лютого 2019 21:37







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46