Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Україна, 19-й тур. Олександрія – Колос. Анонс

Цього уїк-енду стартує друга частина сезону-2019/2020 чемпіонату Украиїни, а команди проведуть матчі 19 туру. «Колос» зіграє на виїзді проти «Олександрії» у неділю 23 лютого.

«Олександрія» – «Колос» (Ковалівка)
23 лютого, початок – о 14:00
Олександрія, КСК «Ніка»
Головний арбітр: Ю.Іванов (Донецька обл.)

Пряма трансляція – канал «Футбол 1»

На даний момент команди розділяють 13 очок, хоча в турнірній таблиці вони знаходяться поруч – «Олександрія» на п’ятій позиції, а «Колос» на сьомій. Звісно, підопічні Володимира Шарана практично гарантували собі участь у чемпіонській групі, а ось ковалівці найближчими матчами спробують пробитися у ТОП-6, адже відставання від шостого «Маріуполя» не таке вже і велике, всього два очки.

У «Колоса» в зимове міжсезоння відбулись значні кадрові зміни. Олександр Поздєєв завершив кар’єру та перейшов на тренерську роботу, залишили клуб Джемаль Кизилатеш, Владислав Нехтій, В’ячеслав Рябов, Владислав Охрончук, Олександр Мігунов та Андрій Сахневич.

А ось поповнили склад «Колоса» Кирило Петров, Андрій Богданов, Євгеній Єфремов, Владислав Соловейчикс, у «Зорі» був орендований Владислав Ємець. Крім того, напередодні був підписаний і молодий 20-річний голкіпер Євгеній Кучеренко.

Відзначимо, що у «Олександрії» зміни у складі у зимову паузу були мінімальні. Команду взагалі ніхто не покинув, а ось прийшли Роман Вантух (гравець молодіжної збірної України), Артем Гордієнко (екс-гравець «Зорі» та «Шерифа») і Богдан Мишенко.

Цікаво, що і Руслан Костишин і Володимир Шаран шукали у це міжсезоння підсилення у вигляді забивного форварда, проте на трансферному ринку це великий дефіцит.

Контрольні матчі «Колосу» у міжсезоння:
«Академіка Климчень» (Румунія) – 3:0, «Астра» (Румунія) – 2:1, «Приштина» (Косово) – 1:1, «Ансан Грінерс» (Південна Корея) – 4:2, «Форвертс» (Австрія) – 2:0, «Насаф» (Узбекистан) – 2:2, «Спартак» Тр (Словаччина) – 1:2, «Жетису» (Казахстан) – 0:1, «Навбахор» (Узбекистан) – 0:0, «Побескідзе» (Польща) – 2:0, «Шахтар» Сг (Білорусь) – 1:2

Контрольні матчі «Олександрії» у міжсезоння:
«Ботев» П (Болгарія) – 4:0, «Славія» Сф (Болгарія) – 2:2, «Черно море» (Болгарія) – 3:1, «Гьорче Петров» (Північна Македонія) – 5:0, «Пюнік» (Вірменія) – 5:2, «Кайрат» (Казахстан) – 1:0, «Левськи» (Болгарія) – 2:1, «Атирау» (Казахстан) – 0:2, «Кизилжар» (Казахстан) – 2:0, «Динамо» Тб (Грузія) – 0:1, «Дніпро-1» – 1:2

Згадаємо, що у матчі першого кола ці команди грали у Києві на «Оболонь-Арені» у вересні минулого року. Наприкінці першого тайму Павло Оріховський заробив пенальті для «Колосу», який чітко реалізував Денис Костишин. Зрівняла результат «Олександрія» на 68-й хвилині після подачі з кутового. Владислав Бабогло влучно пробив головою, а рахунок 1:1 зберігся до фінального свистка.

Тепер на вболівальників очікує нове протистояння між цими командами. Звісно, що Руслан Костишин зі своїм тренерським штабом повністю вивчив суперників, адже інформації про олександрійців предостатньо. Окрім матчів в УПЛ та на НТЗ у Туреччині, ми мали можливість спостерігати за виступом команди і на груповому етапі Ліги Європи. Вийти з групи «Олександрії» не вдалося, проте експерти оцінили виступ українського представника як достойний у протистоянні з французьким «Сент-Етьєном», німецьким «Вольфсбургом» та бельгійським «Гентом».

23 лютого 2020 10:40







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57