Сьогодні 29 березня 2024 р.

Михайленко: «По качеству игра против «Ворсклы» – лучшая в чемпионате для «Днепра»

Прес-конференція головного тренера «Дніпра» Дмитра Михайленка після матчу з «Ворсклою» (1:1)

– Емоційна гра вийшла, бойова, з однаковими шансами на успіх. Не пощастило нам, тому що швидко пропустили після забитого м’яча. Закінчення матчу вийшло емоційним. Після вилучення Кравченка нас вже влаштовувала нічия. Суперник був ближчим до успіху – згадаємо й удар Мартиненко у хрестовину і нервовість у нашому штрафному при флангових передачах. Тому, в принципі, нічийним результатом ми задоволені, але й позитивних моментів у цій грі значно більше, ніж у стартових трьох турах.

– Чому поза складом залишилися Супряга та Булеца? Що з ними не так? Чи не вистачало їх?
– Якщо говорити про якість гри, сьогодні вона була найвищої якості зі старту чемпіонату. Влад Супряга отримав ушкодження в останньому матчі. А відсутність Булеци – реакція на нашу слабку гру в останньому матчі. Хочеться більше руху, більше агресії, більше участі у грі. Це стосується усієї молоді. Сьогодні не було ніяких нарікань – команда відпрацювала дуже добре. Ми подякали хлопцям і задоволені якістю гри.

– Наскільки вимушена заміна Лопирьонка вплинула на гру в обороні? І прокоментуйте гру Сафронова, який вийшов екстрено на заміну.
– Мені сподобалось, як Сафронов вийшов на заміну. Він входив у гру у важкий час. Можливо, певний час йому був потрібен, щоб впоратися з нервуванням, з емоціями. А потім він добре провів гру. Ми добре знаємо його рівень, не чекаємо від нього активності в атаці. В обороні він зіграв добре, і ми позитивно оцінюємо його дії.

Не знаю ще, наскільки тяжке ушкодження Лопирьонка. Зараз у роздягальні він почувається добре.

– 1:1 – позитивний результат, зважаючи на те, як розгорталися події та реакцію з лави запасних на дії арбітра?
– Нервова була гра. Нам здавалося, що можна по-іншому інтерпретувати деякі моменти. Це звичайна ситуація на лавці, коли будь-яка дія судді піддається сумніву. Те ж стосується вилучення Кравченка. Як нам здалося, фолили на Куліші, а суддя прийняв інше рішення, чим викликав певну реакцію нашого капітана.

17 серпня 2019 19:45







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46