Сьогодні 28 березня 2024 р.

Безбородько: «Был ошеломлен, подумав: «Неужели это я?»

Нападник «Десни» Денис Безбородько прокоментував актуальні події у своїй кар’єрі, зокрема, перемогу над «Маріуполем», у ворота якого він відправив два м’ячі.

– Денисе, минуло два дні від перемоги над «Маріуполем». Як згадуєте її сьогодні?
– З позитивними відчуттями! Я нечасто забиваю два м’ячі в одному матчі, та ще й на рівні УПЛ. Проте довго зациклюватися на цьому не можна, бо вже за дві доби гра із «Зорею» в Кубку.

– Перший Ваш гол команді Олександра Бабича видався феноменальним, нечасто таке побачиш. У нас за схожих обставин заведено міркувати: «Він свідомо туди бив – чи так вийшло?»…
– Бив у дальній кут, але, чесно кажучи, не думав, що поцілю саме в ту точку, куди влетів м’яч.

– Яка думка промайнула першою?
– Точно не пам’ятаю… Ну, був ошелешений, подумав: «Невже це я?»

У семи матчах сезону Ви забили чотири м’ячі, втім, відзначались у трьох зустрічах, а у п’яти останніх не забивали взагалі…
– На мене це тиснуло, не стану приховувати. Це ж основна моя робота – забивати. Хотілося перервати цю негативну серію, знову відчути те, що відчуває форвард, коли відзначається.

– В поєдинку з «Маріуполем» порівняно з грою проти «Шахтаря» Олександр Рябоконь провів показові зміни у складі: майже не торкнувся задньої лінії, лише прибрав звідти одного бека, натомість суттєво «реформував» атакувальну ланку – там, зокрема, знайшлося місце для Вас.
– У будь-якому разі, подібні моменти належать до компетенції виключно тренера. Я можу тільки прокоментувати, що все це було логічно: вийти на матч із «Шахтарем», аби грати «першим номером», означало отримати торбу голів. Тоді ми зіграли від оборони. Цього туру видозмінили тактику, діяли розкутіше, більше на атаку.

– Тепер «Десна» на відстані очка до першої шістки. Задекларована мета на сезон нікуди не ділася?
– Правильно: маємо вийти в першу шістку другого етапу чемпіонату, а там пробитися в єврокубки. Всі в клубі працюють над цим.

– Уже в середу чернігівську команду очікує надскладний суперник у Кубку…
– Як Ви знаєте, для мене «Зоря» – особливий клуб, хочу вийти на поле й іще раз довести, що мене там недооцінили.

– А загалом для Вашої команди яка роль відведена другому за рангом національному турніру?
– Значна. По-перше, можемо пробитися в єврокубки і цим шляхом. По-друге, минулого року саме в Кубку ми зустрілися з «Динамо», й на наш стадіон прийшло дуже багато вболівальників. Такі речі не забуваються.

– Наступного туру в чемпіонаті на «Десну» чекає «Олександрія». На старті першого кола саме поразка від підопічних Володимира Шарана, як здалося, започаткувала серію невдач чернігівців…
– Усвідомлюємо, наскільки складне випробування чекає на нас. У наступного суперника – сильна бойова команда, яка дотримується оборонного силового футболу. Наше завдання – вийти на поле, показати все, що можемо, й гнути свою лінію.

– Є підозра, що Ваш наставник знову відкоригує тактику – в бік акценту на захист…
– Моє завдання – бути завжди готовим вийти на поле й відпрацювати на максимумі стільки часу, скільки відведе тренер.

29 жовтня 2018 20:02







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46

Інтерв'ю динамівця Владислава Кабаєва

 

22 березня 2024 19:07