Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Безсмертний покидає «Львів»

Наставник «містян» Анатолій Безсмертний подав у відставку з посади головного тренера команди. Львівський клуб прийняв позицію 52-річного спеціаліста.

«Це непросте рішення, проте команді потрібні зміни. Можу запевнити, що завжди був націлений на результат, якого, на превеликий жаль, не вдалось досягнути на старті чемпіонату. Важко об’єктивно оцінювати власну роботу – на детальний аналіз буде час згодом, але вже зараз я відчуваю, що команді потрібні кардинальні зміни, аби продовжувати вдосконалюватись. Хотів би подякувати керівництву клубу за наданий кредит довіри, гравцям – за характер, а вболівальникам – за підтримку, – це був фантастичний період», – прокоментував свою відставку Анатолій Безсмертний.

У свою чергу, генеральний директор «Львова» Вадим Левчук висловив слова підтримки вже екс-наставнику містян та подякував за роботу у клубі:

«Анатолій Петрович прийшов у «Львів», коли у нас були не найкращі часи, проте він знайшов потрібні методи, аби команда оговталась, і довів, що є спеціалістом високого класу. Від імені усього клубу ми б хотіли подякувати йому за роботу та побажати успіхів у подальшій тренерській кар’єрі».

Нагадаємо, що Анатолій Безсмертний очолив «містян» у березні цього року і зумів фінішувати із клубом на 8-й позиції у попередньому розіграші УПЛ.

Цього сезону «Львів» провів 5 матчів під керівництвом наставника, у яких клуб здобув 2 нічиїх та зазнав 3-х поразок.

25 серпня 2021 15:18







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57