Сьогодні 29 березня 2024 р.

«Ворскла» представила четверку новобранцев

Сьогодні у конференц-залі стадіону «Ворскла» відбулася презентація новачків «Ворскли» та спочатку була змістовна розмова між журналістами та Олегом Лисаком, віце-президентом клубу і Василем Сачком, головним тренером.

– Я думаю, що ситуація однакова в усіх клубів, – розпочав Олег Лисак. – Мета у всіх одна – залучення уболівальників. Намагаємося докорінно змінити ситуацію з вболівальниками. У на працюють люди на аутсорсингу, яким ми віддали саме питання залучення фанатів. Подивимося, як це у них вийде. Також ми відкрили сімейний сектор, який стане додатковим стимулом для відвідування стадіону, особливо сім’ями. В цьому напрямку з нами співпрацюють партнери.

– Яка фінансова ситуація в клубі?
– Я хочу сказати, що головне – є підтримка акціонера. Ситуація на даний час: ні гірша, ні краща, ніж в усій Україні. Є певні плани, задачі, які нам поставлено. Все буде направлено на те, щоб команда досягла результату. Ясно, що буде нелегко, хоча усім нелегко зараз.

– Які задачі стоять перед командою?
– Ми мали завдання вийти в першу шістку, ще минулого року, але не склалося. Я хотів би щоб ми рухалися поступово: є перша частина, ми потрапляємо в шістку, далі ми всі разом сядемо і поговоримо. Виходячи з наших фінансових і кадрових можливостей. Ясно, що ми мріємо про найвищі місця. Все поступово: спочатку шістка, потім Єврокубки. Ми будемо робити все можливе, щоб досягти найбільшого результату.

– У нас амбіційні керівники, вони ставлять максимальні завдання, продовжив Василь Сачко. – Мінімум завдання – це шістка та Єврокубкова зона. Завдання ми поставили в колективі, я про них не хотів би говорити, але вони є. В свою свою чергу, гарантую те, що команда завжди буде виконувати максимум роботи на полі. Я задоволений роботою на зборах, самовіддачею гравців. Можливо молодим хлопцям не вистачає індивідуального та тактичної майстерності. Саме над покращенням цього ми і працювали. Ми могли варіювати складом в різних контрольних іграх та робити експерименти. Ми знаємо свої сильні сторони, знаємо і слабі. Я не повністю задоволений комплектацією, але робота не завершена, ми ще будемо працювати до самого закриття трансферного вікна. Нам потрібна конкуренція.

Нагадаємо, що новачків у команді четверо – форвард Денис Васін, півзахисник Юрій Глущук, захисник Ігор Гончар та воротар Данило Каневцев. Ігор Гончар не зміг бути присутнім на заході, адже зазнав травму на першому тренувальному зборі і наразі лікується.

undefined

15 лютого 2018 22:24







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46