Сьогодні 28 березня 2024 р.

Україна, 20-й тур. Колос – Карпати. Анонс матчу

Поки будується новий стадіон у Ковалівці, домашні матчі «Колосу» гостинно приймає столична «Оболонь-Арена».









«Колос» (Ковалівка) – «Карпати» (Львів)
29 лютого. Початок – 17:00
Київ. «Оболонь-Арена»
Головний арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
Телетрансляція – на каналі «Футбол 2»

Після зимової паузи «Колос» проводить перший домашній матч в УПЛ. Звісно, настрій у ковалівців чудовий та бойовий, адже у попередньому турі в Олександрії команда Руслана Костишина здобула яскраву перемогу 2:1, забивши вирішальний м’яч у компенсований арбітром час! Це дозволило «Колосу» випередити у турнірній таблиці «Маріуполь» та піднятися у першу шістку.

Тепер ковалівцям потрібно тримати переможну ходу, і на заваді стануть «Карпати», яким очки також необхідні вкрай. Адже підопічні Романа Санжара знаходяться на останній, дванадцятій сходинці у турнірній таблиці. Ця позиція автоматично надає львів’янам назву «аутсайдери», але не потрібно вішати ярлики. Команда у «Карпат» добротна, с доволі цікавим тренером, який зарекомендував себе у донецькому «Олімпіку» (і як гравець, і як тренер).

Звісно, клуб зі Львова наразі переживає непрості часи. Перед зимовою паузою в пресі ходили чутки, що «Карпати» взагалі можуть зникнути, а нещодавно це питання навіть виносили на сесію Львівської міської Ради. До справи підключалися мер Львова Андрій Садовий та епатажний власник клубу «Рух» (Львів) Григорій Козловський. І як будуть розвиватися події, ми ще побачимо, а поки «Карпати» живуть, і в жодному разі цю команду не можна недооцінювати.

У попередньому турі, тиждень тому, «Карпати» вдома зіграли внічию 1:1 з «Дніпром-1», а обидва голи були проведені у першому таймі – на 24-ій хвилині сенегальський нападник львів’ян Матар Діеє вивів господарів вперед, а на 41-ій хвилині Владислав Супряга відновив паритет. Цей рахунок так і залишився до фінального свистка, а ми відзначимо, що у «Карпат» наприкінці гри був вилучений з поля лівий захисник Владислав Дубінчак, який тепер не зіграє проти «Колоса».

Згадаємо, що у матчі першого кола між «Карпатами» та «Колосом» був зафіксований рахунок 2:1 на користь ковалівців. На 8-ій хвилині Євген Смирний відкрив рахунок, Єгор Назарина у середині першого тайму зрівняв результат, а перемогу «Колосу» приніс влучний удар Олександра Волкова перед самою перервою.

Також можна згадати, що «Колос» та «Карпати» зіграли між собою у контрольному матчі минулого літа перед стартом сезону-2019/20. Тоді ковалівці здобули перемогу 1:0 завдяки голу, який у середині першого тайму провів Євген Задоя.

29 лютого 2020 11:00







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46