Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Україна, 3-й тур. Карпати – Маріуполь. Анонс матчу

У неділю, 11 серпня, львівські «Карпати» проведуть свій другий домашній поєдинок у новому сезоні. Суперником «левів» буде ФК «Маріуполь». 




«Карпати» (Львів) – «Маріуполь»
11 серпня. Початок –19:30

Львів. Стадіон «Україна»
Арбітр – Костянтин Труханов (Харків)
ТВ-трансляція – канал «УНІАН»

«Зелено-білі» стартували у новому чемпіонатіз двох поразок від лідерів УПЛ. Спочатку в рідних стінах поступилися «Динамо» (0:2), а згодом зазнали поразки від «Шахтаря» (0:3). Обидва поєдинки схожі між собою і їх об’єднує час, коли у ворота команди Олександра Чижевського залітали голи. Кожного разу «Карпати» пропускали двічі наприкінці першого тайму. Відтак, на перерву доводилося йти з 0:2 в пасиві. Тільки-от донеччанам вдалося ще одного разу забити гол у другому таймі.

У маріупольців на старті також виробилася певна особливість. Спочатку підопічні Олександра Бабича програли 1:2 «Колосу», а потім з таким же рахунком здолали «Олександрію». Потішив приазовців Руслан Фомін, який відзначився голами в обох матчах. Слід зауважити, що лідер атак «Маріуполя» до цього востаннє забивав ще у травні.

В четвер «Маріуполь» провів непростий матч у Лізі Європи проти АЗ. Видатна гра Рустама Худжамова у воротах дозволила українській команді зберегти шанси на прохід у наступний раунд і здобути непоганий результат напередодні виїзду в Нідерланди. Не виключено, що у неділю тренерський штаб маріупольців застосує ротацію і дасть перепочити кільком виконавцям, які виходили на поле посеред тижня.

Слід додати, що у загальну групу «левів» повернулися Максим Грисьо та Крістіан Понде, які у новому сезоні ще не потрапляли у заявку команди на матчі УПЛ.

ОРІЄНТОВНІ СТАРТОВІ СКЛАДИ КОМАНД:

«КАРПАТИ»:
Кудрик, Вакуленко, Кучер, Мартінс, Дубінчак, Вербний, Кльоц, Войковіц, Ді Франко, Гуцуляк, Лейоус.
«МАРІУПОЛЬ»: Худжамов, Яворський, Чоботенко, Кирюханцев, Биков, Чех, Федорчук, Мишньов, Чурко, Вакула, Фомін.

11 серпня 2019 09:20







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57