Сьогодні 28 березня 2024 р.

Ігор Суркіс: «Щоб усунути всі чутки, скажу: команда не розпродається»

Президент «Динамо» Ігор Суркіс у програмі «ПроФутбол Digital» розповів про те, яким бачить трансферну роботу клубу в літнє вікно в аспекті потенційного продажу лідерів команди.

«Щоб будувати команду на перспективу, фінанси завжди потрібні. Час такий, що хотілося б зберегти команду. Так, може, хтось і піде. Наприклад, була хороша пропозиція щодо Миколенка, ми його відпустили. 20 мільйонів – це хороша пропозиція для клубу. Якщо будуть пропозиції щодо якихось двох-трьох наших гравців, ми теж їх відпустимо, але це не означає, що я готовий сьогодні розпродати команду.

Мене звинувачували у тому, що я вивожу команду, щоб її розпродати. Цього не сталося. Я навіть не намагався це робити. Щоб усунути всі чутки, скажу: команда не розпродається. За окремими футболістами, якщо будуть пропозиції (той же Циганков, наприклад), і вони влаштовуватимуть три сторони: покупця, продавця та самих гравців, ми розглянемо їх. Але мають бути пропозиції.

Але є інший варіант. Можна ж розпродати команду. Циганков, припустимо, коштує 20-25 мільйонів, а мені запропонують 5 і я погоджуся – це означає, що я розпродаю команду. Я не на базарі, я не розпродаю товар, як то кажуть. Але мова про футболістів, а це живі люди, і я хочу, щоб їм було добре», – сказав Ігор Суркіс.

17 травня 2022 22:48







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46

Інтерв'ю динамівця Владислава Кабаєва

 

22 березня 2024 19:07