Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Україна, 11-й тур. Інгулець – Олімпік. Анонс

В чемпіонаті України залишилось дві команди, які досі не перемагали. Обидві – новачки. «Рух» свій шанс в рамках 11-го туру змарнував. Сьогодні спробує здобути історичний результат «Інгулець».




«Інгулець» (Петрово) – «Олімпік» (Донецьк)
29 листопада, початок – о 19:30
Кропивницький. Стадіон «Зірка»
Арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса)

Телетрансляція – канал «Футбол 1»

І варто зазначити, що це буде дійсно хороша нагода для команди Сергія Лавриненка. «Олімпік» тільки-тільки пережив спалах коронавірусу і, за словами президента клубу, не зможе виставити оптимальний склад. Якщо не зараз перемагати «Інгульцю», то коли вже?

ЦИФРИ І ФАКТИ

– «Інгулець» посідає 12 місце, маючи в активі сім очок. «Олімпік» – восьмий (13 балів). В минулому турі петровці поступились «Динамо», а ось донеччани не грали з «Зорею» через коронавірус. Під час міжнародної паузи «Олімпік» програв матч Кубка України представнику Першої ліги «ВПК-Агро».
– Це буде перша зустріч суперників в офіційному матчі.
– «Інгулець» на власному полі програв лише один матч – «Динамо». В п’яти інших поєдинках була зафіксована нічия. «Олімпік» на виїзді виграв два матчі, ще в одному поступився.
– Форвард «Олімпіка» Захеді Шахаб в поточному сезоні забив п’ять голів. Разом з Кулачем та Циганковим він лідирує в гонці бомбардирів. У Сергія Політила три забитих м’ячі. В складі «Інгульця» чотири футболісти відзначились по два рази (Янаков, Балан, Бартуловіч та Сітчінава).
– Вінгер «Олімпіка» Беніто тричі асистував партнерам – це один з кращих показників ліги.
– «Олімпіку» потрібно забити ще чотири голи, щоб дотягти до позначки в 200 м’ячів у вищому дивізіоні.

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Вгадувати, хто з гравців «Олімпіка» готовий грати, сенсу немає ніякого. Офіційної ж інформації від клубу, хто поїде на матч немає. Відомо, що в строю вже головний тренер Ігор Климовський. Також зауважимо, що Беніто, навіть якщо він здоровий, не зіграє через дискваліфікацію.

Сергій Лавриненко напевне внесе кілька змін порівняно з грою проти «Динамо». Відбув дискваліфікацію Кучеренко, тож він повинен зіграти в центрі поля. В такому разі на лаву для запасних сяде або Коваленко, або Козак. Під питання участь Ковальова та Лупашка. Втім, враховуючи тривалий простій, навряд чи тренер кидатиме їх одразу в бій, навіть якщо вони відновились після травм.

Ингулець: Шуст – Балан, Семенко, Павлов, Квасний – Кучеренко – Козак, Бартуловіч, Запорожець, Янаков – Сітчінава

29 листопада 2020 18:39







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57