Сьогодні 28 березня 2024 р.

Санжар: «У першому таймі грали краще, але потім привезли гол»

Наставник «Карпат» Роман Санжар прокоментував нічийний рахунок у львівському дербі з «Льововм» (1:1).

«Сьогодні дійсно було дербі. Гра нам вдавалася – у першому таймі «Карпати» діяли краще за суперника: відкрили рахунок, мали ще моменти. Проте після перерви привезли собі гол. Відповідно втратили ту невеличку перевагу, яка у нас була. Хоча наприкінці зустрічі ми отримали право виконати пенальті й мали вирішувати гру. Втім вже через хвилину ми могли програвати. Розв’язка матчу була гострою – обидві команди створювали небезпечні моменти, однак з різних причин не скористалися нагодами. Вважаю, що «Карпати» втратили два очки. В будь-якому разі – рахунок на табло. І він об’єктивний».

«Я задоволений грою 18-річного Олексія Сича, який зіграв достойно. Щодо Володі Танчика, то він тренувався у загальній групі протягом трьох днів. У другому таймі на його гру суттєво вплинула втома. Схожа ситуація і в Ярослава Деди, який пропустив чималий термін, а сьогодні вийшов на поле і навіть мав кілька моментів».

«Відсутність вболівальників безумовно впливає на гру. У нас завжди гарна атмосфера в домашніх матчах. Якби трибуни не були порожні, то градус дербі був би ще вищим», – резюмував головний тренер «зелено-білих» в інтерв'ю клубному сайту.


14 березня 2020 18:27







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46

Інтерв'ю динамівця Владислава Кабаєва

 

22 березня 2024 19:07