Сьогодні 29 березня 2024 р.

ТМ. Карпаты – Напредак (Сербия) 1:0. Швед показал класс

Товариським матчем проти сербського «Напредака» львівські «Карпати» закрили програму перших зборів в Туреччині. На гру проти одного з лідерів тамтешнього чемпіонату, Фабрі Гонсалес виставив такий склад: Пеньков, Сандохадзе, Папа, Мегреміч, Бусько, Хонгла, Кльоц, Слива, Варгас, Мякушко, Дебелко.

У першому таймі карпатівці володіли ініціативою і мали кілька непоганих моментів для відкриття рахунку. Спочатку Мякушко вийшов сам на сам із голкіпером, але буквально на мить не встиг до м’яча. Невдовзі вже Варгас із флангу зручно навісив на голову Дебелку, але м’яч після удару Романа трішки розминувся з воротами. 

Серби також мали кілька моментів, але в одному з епізодів Герман Пеньков виграв свою дуель в суперника, а в другому Аді Мегреміч не дозволив опоненту пробити зі зручної позиції. Тож на перерву команди пішли із нулями. 

А от другий тайм був повністю за «Карпатами», які й забили єдиний гол в матчі. Мар’ян Швед, який вийшов на заміну в перерві, отримав м’яча неподалік від карної зони, трішки змістився і в своєму стилі зарядив м’яча без шансів для воротаря. «Зелено-білі» мали й інші моменти. Зокрема, то й же Швед, а також Дебелко і Толочко могли збільшувати рахунок. Фабрі Гонсалес дав можливість зіграти також Задерейку, Ковтуну, Авраменку, Вербному та Саутіну.  

Тож збори карпатівці завершують перемогою, а вже в неділю повернуться на кілька днів додому.

 

2 лютого 2019 19:07







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46