Сьогодні 28 березня 2024 р.

Йовичевич: «Матч із «Ромою» піде в актив, незважаючи на результат»

Головний тренер «Шахтаря» Ігор Йовичевич прокоментував поразку від «Роми» (0:5) у благодійному матчі.

«Важкий матч. Якщо ми дивимося на результат, це, звичайно, хороший тест для нас. Ми побачили кілька ситуацій, які йдуть нам на користь, а також кілька сегментів, над якими нам потрібно працювати.

Порівняти склади команд зараз дуже важко – і за бюджетом, і за рівнем футболістів.

Перший тайм вийшов чудово. 30 хвилин ми дуже вдало виходили з під пресингу «Роми». У нас виходило те, що ми відпрацьовували на тренуваннях. Думаю, що і «Ромі» було складно знайти Дзаньоло та Дібалу між лініями. Перші півгодини Дібалу практично не було видно на полі. Думаю, що пунктуальні помилки визначили матч. Іти на перерву за 0:1 і за 0:3 – це різні речі. Звісно, така команда як «Рома» за такої атмосфери на трибунах карає за кожну помилку.

У другому таймі в нас досить виходило через комбінацію, але не було конкретики в останній третині поля. Для нас це дуже добрий урок, щоб подивитися, де ми зараз, що ми вдало зробили і що не зробили. «Рома» – фізично потужна команда. Вони вигравали єдиноборства. І вони незабаром розпочинають чемпіонат. Це ще один маленький нюанс.

Працюватимемо далі. Я вважаю, що матч піде в актив, незважаючи на результат. Результат не виглядає добре, але він не зіпсує мені настрій. Ми повинні знати, з ким і де ми грали, за якої атмосфери. Для багатьох футболістів це новий досвід. Особливо перший тайм піде в актив. Але помилки наших футболістів під тиском суперника визначили цей матч», – сказав Йовичевич в эфірі Youtube-каналу «Шахтаря».

8 серпня 2022 12:22







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46

Інтерв'ю динамівця Владислава Кабаєва

 

22 березня 2024 19:07