Сьогодні 28 березня 2024 р.

Безбородько: «Жаль, что теперь не все зависит от «Десны»

Цей тиждень має стати визначальним для чернігівського спорту, адже у неділю на «Десну» чекає ледь не найбільш важлива гра у новітній історії клуба – битва, яка має вирішити долю місця у перший шістці УПЛ. Напередодні матчу зі «Львовом» свій коментар дав чернігівський нападник Денис Безбородько.

– У матчі у Полтаві здавалося, що ігрова перевага на боці «Десни», останні хвилини команда грала у більшості. Чого не вистачило для того, щоб перемогти?
– По-перше, зіграло свою роль те, що ми не використали власні моменти. Вони у нас були. Могли спокійно забивати. Можливо у чомусь нам не пощастило, десь завадило поле, але, в принципі, я вважаю, що ми самі винні. Треба було забивати.

Як сприйняли цю нічию та яка зараз атмосфера у команді?
– Атмосфера гарна. Нічию сприйняли трохи болісно, але в нас є шанси, ще не все втрачено. Є ще гра, вона буде багато вирішувати. Погано те, що не все вже залежить від нас: навіть якщо ми виграємо, треба, щоб хтось з наших конкурентів втратив очки. Ось це погано…

На що налаштовані у матчі зі «Львовом»?
– Розраховуємо перемогти. За рахунок комбінаційного футболу, за рахунок наших вболівальників, які завжди приходять та нас підтримують. Сподіваюся, ця гра не буде виключенням. Вірю, що погода не завадить футболу й за рахунок колективної гри ми зможемо переграти ФК «Львів».

– Наскільки Вам допоможе у неділю підтримка вболівальників?
– Буде дуже важливо, так як гра вирішальна у боротьбі за місце у шістці. Тому, сподіваюся, що як й у попередніх матчах, вболівальники прийдуть та будуть нас підтримувати. Можу сказати їм тільки: «Приходьте на стадіон, підтримуйте «Десну»!

14 березня 2019 20:02







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46