Сьогодні 28 березня 2024 р.

«Рух» підсилився екс-вінгером «Фулгема»

Французький вінгер Фредді Плюман став першим зимовим новачком «Руху». Із 26-річним півзахисником укладена угода терміном на півтора роки. «Жовто-чорні» кольори француз захищатиме під 11 номером.

Свій футбольний шлях Плюман розпочав з академії французького «Лансу», а згодом почав виступати за дорослу команду. У першому ж своєму сезоні на професійному рівні вінгер провів 20 матчів у французькій Лізі 2 і два поєдинки у Кубку Франції. У цих зустрічах Фредді відзначився голом.

Після такого вдалого дебюту у дорослому футболі Плюмана підписав представник АПЛ – «Фулгем». Там француз провів два повноцінних сезони, проте виступав здебільшого за молодіжну команду. За першу команду лондонців провів два матчі у Кубку Англії.

Влітку 2015-го вінгер повернувся у Францію та протягом трьох сезонів виступав за різні команди з другого та третього дивізіонів країни: «Ред Стар», «Седан» та «Кевийи».

З липня 2018-го по серпень 2020-го виступав у чемпіонаті Ізраїлю за «Хапоель» Хадера та «Бейтар» Єрусалим. В Їзраїлі Плюман розкрився наново – 61 матч за два сезони, 15 голів та 4 результативні передачі в усіх турнірах. Гравець навіть був номінований на звання найкращого легіонера чемпіонату.

Попередній сезон француз провів у других дивізіонах Туреччини та Бельгії – за «Самсунспор» та «Вестерло». Загалом за клубну кар’єру Плюман зіграв у 182 матчах, забив 29 голів та віддав 7 асистів.

Також вінгер виступав за збірні Франції U-16 та U-18. Загалом у футболці «Ле Бльо» Плюман провів 6 матчів та відзначився двома голами.

У січні 2022 року француз на правах вільного агента став гравцем львівського «Руху» й відповів на декілька запитань.

– Дуже радий, що опинився у «Русі». Гарна країна, гарне місто. Чудова тренувальна база, тренерський штаб, гравці та персонал. Мене переповнюють емоції. З нетерпінням чекаю на відновлення чемпіонату.

Рішення перейти в «Рух» було очевидним. Тренер хоче бачити мене в команді, тут хороший чемпіонат.

Мої сильні сторони? Можливо, це дриблінг. Але для цього спершу треба відчути партнерів по команді. Я отримую задоволення від футболу. Головна моя ціль – допомогти своєму новому колективу здобувати результат на полі.

Так, у мене є досвід виступів у Англії. Там футбол зовсім на іншому рівні. Дуже багато єдиноборств. Ти маєш бути готовим на всі 100%, щоб проявити себе. Знаю, що в Україні теж силовий чемпіонат, багато боротьби. Уже відчув це на тренуваннях з «Рухом».

Згодом після Англії я пограв у різних чемпіонатах. Франція, Бельгія, Туреччина, Ізраїль…

Перші враження про тренувальний процес у новій команді? Усе сподобалось. Хлопці професіонали на полі, поза ним – дуже веселі. Прийняли в колектив добре. Поки нема часу на відпочинок, адже у нас попереду багато роботи. На тренуваннях теж довго не постоїш. Надворі холодно, потрібно постійно бігати (сміється).

25 січня 2022 20:26







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46

Інтерв'ю динамівця Владислава Кабаєва

 

22 березня 2024 19:07