Сьогодні 29 березня 2024 р.

Блавацький: «Треба, щоб у грі з «Шахтарем» у нас спрацювали три складові»

Професійний футбольний клуб «Львів» з вівторка готується до домашнього матчу 4-го туру «Favbet Ліги» із донецьким «Шахтарем».

«Синьо-золоті леви» залишилися у Полтаві після матчу з «Ворсклою» і провели у неділю тренування та процедури відновлення гравців. Вечірнім потягом львів’яни повернулися додому, а понеділок для підопічних Богдана Блавацького став вихідним днем.

Починаючи з вівторка, «Львів» вже фокусується на протистоянні з чинним чемпіоном України. Напередодні матчу з «Шахтарем» у тренувальний графік «містян» втрутилася по-справжньому львівська дощова погода, відкоригувавши клубні плани. У вівторок команда мала тренування на футбольному полі у Винниках, а наступного дня через невщухаючу зливу отримала силові навантаження у тренажерній залі. Надалі «Львів» продовжує працювати у режимі одноразових сесій.

Наставник «Львова» зізнався, що нелогічна поразка від «Ворскли» психологічно вплинула на команду, однак наразі вже всі футболісти налаштовуються на те, аби цього вікенду дати бій «Шахтарю» на «Арені Львів».

«Не такою болючою стала поразка від «Ворскли», а те, яким чином це сталося. Ставлять у наші ворота 11-метровий на 95-й хвилині. Хоча при рахунку 2:2 ми повинні були бити пенальті. Ці гойдалки відбулися з подачі арбітра, і це впливає психологічно на команду більше, аніж переїзди. Планували взяти мінімум одне очко у Полтаві. Щоправда, керівництво клубу привітало хлопців із хорошою грою, зазначило, що наші перемоги – ще попереду. Висновки керманичи зробили й стосовно певних гравців, до якості гри яких зараз є питання.

Готуємося до поєдинку з «Шахтарем». Усі – здорові, усі максимально налаштовуються на складну гру. Успіх у протистоянні з такою командою як «Шахтар» полягає у тому, щоб спрацювали одразу три складові: жорстка командна дисципліна, бенефіс воротаря та фарт. Кожен гравець повинен вигризати м’яч та встигати за переміщеннями суперників.

Новий тренер? По матчу з «Динамо» побачив, що ті виконавці, які відігравали «першу скрипку» у «Шахтарі» при Фонсеці – Ісмаїлі, Марлос і Тайсон – продовжують бути на головних ролях», – висловив свою думку Богдан Блавацький.

Нагадаємо, матч ПФК «Львів» – «Шахтар» відбудеться 18 серпня о 19:30 на «Арені Львів» і транслюватиметься на телеканалі «Футбол 1».

16 серпня 2019 17:22







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46