Сьогодні 19 квітня 2024 р.

ТМ. Рух – Нива Т (Д2) 0:1. Перша поразка команди Федика

На гру проти першолігової «Ниви» «жовто-чорні» вийшли експериментальним складом. Так, як більшість гравців основи будуть задіяні у недільному спарингу проти «Вереса», Іван Федик у суботу дав можливість проявити себе «рухівській» молоді. До прикладу, в центрі оборони зіграла пара Слюбик-Сич, а в опорній зоні поруч з досвідченим Карасюком діяв юний Сапуга. Власне, Марко у першому таймі двічі реально загрожував воротам Механіва: спершу після проходу Руніча пробив поруч зі стійкою, а опісля навісу зі штрафного головою цілив у дев'ятку – кіпер дотягнувся до м'яча.

Знайшлась робота у рамці і для Паньківа, для якого гра проти «Ниви» стала дебютною у складі «Руху». Юрій у ефектному стрибку зреагував на удар Семенини, який пробивав здалеку. Зрештою, наприкінці тайму кіпер був безсилий, коли після подачі з кутового вдало на добиванні зіграв Козак - 0:1.

По перерві на полі побільшало молоді – у гру вступили Варфоломєєв і Карабін. Ярослав мав одну з найреальніших нагод, аби відквитати гол: цілий у дальній кут, але воротар «Ниви» накрив цей удар. Двічі пробивав Кондраков – м’яч в обидвох випадках летів повз ворота. До завершення матчу рахунок так і не змінився – «Рух» мінімально поступився «Ниві». А вже завтра «жовто-чорні» на домашній базі поміряються силами з рівненським «Вересом». Початок зустрічі – о 17:00.

РУХ – НИВА Т (Д2) – 0:1
Гол:
Козак (38).
Рух: Паньків (Бабічин, 46), Альваренга, Слюбик (Варфоломєєв, 60), Сич, Мисик, Карасюк, Кухарук (Федор О., 87), Сапуга, Руніч (Карабін, 60), Кузик, Кондраков.

10 липня 2021 20:58







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57