Сьогодні 29 березня 2024 р.

Кравченко: «В «Ворскле» на телефоны в день игр – тренерское табу»

Півзахисник «Ворскли» Дмитро Кравченко розповів, як команда провела робочий тиждень перед «Сталлю», зустріч із якою очікуємо цієї неділі в Полтаві.

– Дмитре, що цікавого на тижні було?
– Тренувались, як і завжди. На брак роботи ми ніколи не скаржилися (сміється). Після «Динамо» трішки відпочили, потім робота щодня, товариська гра з «Сумами» замість двосторонньої гри. Робота йде злагоджено, можна так сказати.

– Манеру гри «Сталі» вже добре вивчили?
– Розбирали певні ігрові моменти суперника. Тренери кожному особисто розкажуть, як діяти.

– Два тижні тому в клубі прозвучали певні мажорні нотки відносно вирішення конкретних питань, що назріли. Зараз моральний дух покращився?
– Так, ніби все йде добре. Жодних думок, окрім конкретних цілей на гру. Потрібно все погане переступити, й жити далі.

– Остання сходинка команди Ніколая Костова спрацьовує, як сигнал про подвійну концентрацію?
– Ваша правда, так воно і є. Чомусь одразу перед очима їх гра проти «Шахтаря», яка ви знаєте, чим завершилася для фаворита в цій парі (1:1, – прим.).

– У який футбол сьогодні грає «Сталь»?
– Важко сказати. Проти кожного окремого суперника команди діють по-різному. Вийдемо на поле, відчуємо гру, й будемо старатися діяти, як це личить господрям поля.

– В день гри потрібно бути сконцентрованими, думати тільки про прийдешню зустріч. Як ворскляни налаштовуються на календарні ігри?
– Багато різних звичок з цього приводу у кожного. У мене чогось особливого немає. Хіба музику, як і більшість з нас, в навушниках слухаю. По телефону ніхто не розмовляє, адже є негласне тренерське табу. Для мене найкращий стимул на кожен матч – це присутність близьких та друзів на трибунах. Вони, судячи з розмов, до речі, краще за мене знаються на футболі (сміється).

– До кінця сезону зовсім мало залишається часу. З якими думками на фініші календарного року?
– У відпустку, про яку, щоправда, нам поки думати зась, потрібно йти з чистою душею, і щоб уболівальникам було приємно. Кожна гра – на максимум. Я так вважаю, і, думаю, так воно й буде. Всіх чекаємо на стадіоні у неділю.

19 листопада 2017 12:45







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46