Сьогодні 20 квітня 2024 р.

ТМ. Дніпро-1 – Спартак» (Сербія) 3:0

Заключним суперником СК «Дніпро-1» на першому зборі в Туреччині став середняк сербського чемпіонату «Спартак» з Суботиці, з яким дніпряни зустрічалися у товариському матчі рік тому і зіграли унічию 1:1. Цього разу у дніпрян гру розпочав той варіант складу, який завершував вчорашній матч проти чорногорського «Дечича».

З початком матчу спортклубівці заволоділи відчутною ігровою перевагою. Вже на 5-й хвилині Ярмолюк міг відкрити рахунок коли увірвався в карний майданчику суперника, але замість удару вирішив зробити пас на Довбика, а м’яч не дійшов до адресата. Невдовзі розпочав пристрілку і сам Довбик, який упродовж першого тайму чотири рази завдавав влучні удари по воротах, але кожного разу на висоті був голкіпер «Спартака». Ще одного разу Артем опинився на газоні у карному майданчику сербів після контакту із захисником, але пенальті у цьому епізоді арбітр не побачив.

Запам’яталися також удар Піхальонка поруч із дев’яткою, постріл Соловйова у воротаря, а також надійна гра голкіпера «Спартака» на випередженні: двічі він був раніше Довбика на м’ячі за межами штрафного майданчику, а одного разу забрав м’яч в ногах у Назаренка, якого відмінним пасом вперед кинув Соловйов.

І тим не менш спортклубівцям вдалося відкрити рахунок у першому таймі. Після чергової тривалої атаки дніпрян удар Ярмолюка було заблоковано, але першим на добиванні був Назаренко, який невідпорно пробив під поперечину.

Щодо суперників, то вони намагалися проводити різкі контратаки, але за весь перший тайм зуміли завдати тільки один удар по воротах – японець Шимура пробив метрів з 20-ти трохи вище поперечини.

А на самому початку другого тайму рахунок став 2:0 – після довгої комбінації Ярмолюк точно навісив на Довбика, який головою з кількох метрів розстріляв воротар суперника. Зазначимо, що у сербів був тільки один шанс зменшити рахунок, коли у спортклубівців на полі був ще стартовий склад – це Кожокару завозився з м’ячом у воротарському майданчику, але у підсумку для спортклубівців все обійшлося.

Після зміни складу на полі мало що змінилося. Дніпряни продовжили володіти тотальною ігровою перевагою. Особливо гостро діяв Гуцуляк. Після чергового свого проходу вінгеру вдалося завдати удар метрів з 12-ти, але м’яч пролетів вище воріт. Саме Гуцуляк і довів рахунок до великого, забивши свій другий гол на зборі – Олексій чітко реалізував вихід сам на сам після перехоплення і передачі іспанського новачка дніпрян Гуаля.

Були і інші моменти у спортклубівців. Непогані нагоди довести рахунок до розгромного мали Сваток, Гуаль, Ківінда, проте рахунок більше не змінився. Свій перший збір дніпряни завершили перемогою з великими рахунком.

ДНІПРО-1СПАРТАК (Сербія) — 3:0
Голи: Назаренко (36), Довбик (48), Гуцуляк (75).
Дніпро-1 (до 59-ї хвилини): 12. Кожокару, 3. Адамюк, 5. Нельсон, 24. Лучкевич, 47. Вантух, 23. Соловйов, 2. Рубчинський, 76. Піхальонок (кап), 14. Ярмолюк, 29. Назаренко, 7. Довбик.
Дніпро-1 (з 59-ї хвилини): 1.Кінарейкін, 6. Чалий, 39. Сваток, 11.Кравченко, 8. Демиденко. 23. Соловйов (16.Ківінда,73), 30. Джурасек 99. Білл, 25. Когут, 9. Гуцуляк, 28. Гуаль. Голи: Назаренко (36), Довбик (48), Гуцуляк (75).

5 лютого 2022 17:44







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57