Сьогодні 28 березня 2024 р.

Максимов: «Контракти футболістів «Ворскли» зараз на паузі»

Головний тренер «Ворскли» Юрій Максимов розповів про поточний стан справ у клубі, а також поділився думками щодо наступного чемпіонату України.

– Ніхто не розуміє, що буде далі, які кроки треба робити. Усі керівники та функціонери клубів бажають якнайшвидшого закінчення війни, а потім уже можна буде говорити про футбол.

Думаю, що контракти футболістів «Ворскли» зараз на паузі.

Гравці самостійно підтримують форму. Ті, хто живе зараз у Полтаві, роблять це на базі клубу. З ними працюють місцеві тренери. Деяких гравців ми віддали на три місяці в оренду в закордонні клуби. Вони залишаються нашими футболістами та ми на них розраховуємо. Їхнє повернення залежатиме від ситуації в країні.

Я був у Полтаві та розмовляв із керівництвом клубу. Всі сподівається на краще. Ми вийшли до єврокубків. Керівництво намагатиметься підтримувати команду, щоб вона підготувалася до виступів у Лізі конференцій. Далі буде видно.

Рішення щодо наступного сезону прийматиметься не одним-двома клубами. Це буде зроблено колегіально. Нам потрібен чемпіонат України, але вдома грати буде тяжко. У такому разі не повернуться легіонери. Думаю, грати треба у Польщі чи Туреччині, – сказав Максимов.

25 травня 2022 11:22







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46