Сьогодні 16 квітня 2024 р.

Судаков: «Із дружиною поїхали до батьків. Залишилися у Києві»

Півзахисник «Шахтаря» Георгій Судаков в ефірі інстаграму Tribuna.com розповів, як разом з дружиною переживає вторгнення військ РФ до України.

– За останню добу більш-менш добре. Цілими днями перебуваємо вдома. У моєму районі тихо, нічого немає. Вчора ввечері виходили в бункер. У мене дружина при надії, щодо цього трохи переживаємо. Остерігаємося всього. Якщо раптом що – одразу спускаємося вниз. Ми маємо підвал, там сидимо. Щоправда, умови там не дуже, але про це не думаємо.

Коли почали писати, що 16 лютого почнеться війна – ми були в Туреччині. Ми спілкувалися з керівництвом. Нам пообіцяли, що все буде добре, ми повернемося в Україну. Нас про все проінформують. Але коли почалася війна 24 лютого, нам сказали, що будуть щось писати. Але, на жаль, якоїсь такої допомоги нам не дали. Ми тільки з дружиною поїхали до батьків. Залишилися у Києві, але в іншій частині. Тут спокійніше. Ми усі зібралися разом. Вп’ятьох сидимо.

Мій брат зараз у Харкові. Вже 4-й день в бункері. Він грає за «Металіст». Він сказав мені, що його о 5.00 розбудили, почалися вибухи. Знаю, бомбили в Охтирці, Чугуєві. Його забрала мама одного з хлопців.

Вони поїхали додому, де зараз сидять в бункері. Казав, що пару разів виходили додому, щоб поїсти. Але в нього є все необхідне. Його годують. Ми постійно на зв’язку. Мої батьки зараз у Черкаській області. Кажуть, що все добре, ситуація нормальна. Іноді є сирени. Кажуть, щоб ми приїжджали до них, але зараз з Києва дуже тяжко виїхати.

Сьогодні вийшов у магазин. Стояв у черзі близько години. Скупилися, взяли все необхідне. Бо не знаєш, що буде завтра, скупляємося по максимуму.

– Як почуває себе дружина?
– Хвилюється. Але ми всі тут разом, для неї це велика підтримка. Так спокійніше. Наразі все добре, – сказав Судаков.

28 лютого 2022 13:43







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 24-й тур. Металіст 1925 – Дніпро-1. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 21:16

Україна, 24-й тур. ЛНЗ – Верес. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 19:02

Україна, 24-й тур. Полісся – Колос. Огляд матчу

 

14 квітня 2024 20:33