Сьогодні 29 березня 2024 р.

Шаран: «Ведемо переговори з «Динамо» щодо Алібекова»

Головний тренер ФК «Олександрія» Володимир Шаран розповів клубній прес-службі про навчально-тренувальний збір у Болгарії:

– Ми надзвичайно задоволені проведенням збору в Болгарії, і вдячні президенту клубу Сергію Кузьменку, що він затвердив його проведення, адже цей другий збір був позаплановим. Першу нашу гру (з «Шахтарем») в новому сезоні було перенесено на 31 липня, тому з’явилося вікно й, відповідно, можливість провести другий збір. У часовому плані це було оптимально – десять днів разом з перельотами. Тому, що два тижні – це вже забагато як для футболістів, так і для тренерів.

Збір пройшов на позитивних емоціях. Ми провели три контрольні поєдинки, як і було заплановано. Хіба що змінився один спаринг-партнер – замість вірменського «Гандзасара» ми зіграли з македонським ФК «Борец».

Хороший спаринг провели з кіпріотським АЕЛом, в Софії на чудовому полі тренувальної бази Національної збірної Болгарії. АЕЛ, до речі, вже в четвер грає у попередньому етапі Ліги Європи проти грецького ФК «Аріс». Це був надзвичайно інформативний поєдинок.

Незважаючи на програш 0:2, ми зробили цінні висновки після цієї гри.

А завершальний поєдинок з туркменістанським «Алтин Асиром» видався легким в тому плані, що наші хлопці забили швидкі м’ячі.

Але я задоволений тим, що футболісти поставилися до гри дуже серйозно, незважаючи на те, що наступного дня ми вже мали їхати додому.

В цілому збір пройшов продуктивно, погода була хороша й не загрожувала тренувальному процесу. Спортивне івент-агентство «Евіма футбол» організувало відмінні умови для тренувань і спарингів. Готельні умови і харчування теж були на високому рівні – ми задоволені.

– Три контрольних поєдинка в Болгарії були абсолютно несхожими – розглянути хоча б спаринги з АЕЛ і «Алтин Асир». Можливо, позначилося суттєве навантаження?
– Ні, коли грали з кіпріотами, суттєвих навантажень не було. Хоча, й не скажу, що грали на свіжості. Навантаження були перед грою з македонцями – і навіть тоді можна було додавати в швидкості й забивати ще. У грі проти АЕЛ я експериментував зі складом. А з туркменістанським «Алтин Асиром» грали оптимальним складом.

– Кращий бомбардир нідерландського збору Олексій Довгий не грав.
– Так, Олексій отримав ушкодження в грі зі «Стандардом». Прилетівши в Болгарію він відчув біль у коліні, і щоби не втрачати час, повернувся до Києва проходити обстеження. А так, загалом, всі здорові. Антон Шендрік вже грає.

– Ми побачили в олександрійському таборі Ахмеда Алібекова.
– Так, ми ведемо переговори щодо залучення Ахмеда Алібекова. Хотілося б залишити хлопця в команді. Ми бачимо, що він може закрити й центральну зону оборони, й опорну зону. Спілкування з «Динамо» триває. Також до нас має приїхати потенційний новачок – центральний захисник, гравець збірної Латвії.

22 липня 2019 17:58







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46