Сьогодні 26 квітня 2024 р.

Федорчук: «Рух» голоден до побед, готовимся обыграть «Десну»

Найкращий гравець «Руху» в лютому Валерій Федорчук розповів про підготовку команди до матчу з «Десною».

– Насправді мені дуже приємно отримувати нагороду кращого гравця місяця. Гадаю, ця заслуга загалом впливає на позитивний настрій всередині колективу. Це додає мені мотивації перед наступними матчами. Я задоволений.

Насамперед «Десна» – це досвідчена команда. У нашого суперника дуже хороші швидкісні фланги. Підготовка триває. Ми розбираємо їхні сильні сторони. Звичайно, думаємо про свою гру. Ми голодні до перемог. Прагнемо здобути три очки у рідних стінах. Тим паче, гра відбудеться у святковий день. Кожен хоче потішити вдалим результатом свою матір, дружину або ж дівчину. Зробимо все для того, щоб перемогти.

На СКІФі мені доводилося грати лише одного разу. Це було якраз у кубковому матчі проти «Руху». Тоді захищав кольори «Маріуполя». Знаю цей стадіон. Там дуже приємна атмосфера. Це компактна арена, відтак, якщо люди прийдуть нас підтримати, то це додасть нам багато сил. Із вболівальниками набагато краще і цікавіше грати. Вони завжди женуть команду вперед. Для нас це дуже великий позитив.

7 березня 2021 22:37







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Динамівці провели тренування у залі після гри з «Поліссям»

 

24 квітня 2024 12:06

Бражко: «Була непроста хвороба, лежав і не вставав з ліжка»

 

23 квітня 2024 16:50

Україна, 25-й тур. Шахтар – Зоря. Огляд матчу

 

22 квітня 2024 21:01