Сьогодні 28 березня 2024 р.

УПЛ, плей-оф. Волинь – Карпати – 1:3 (заг. 1:3). «Леви» залишаються в еліті

По материалам оф. сайта «Карпат»

У пам’яті вболівальників ще залишилась бойова, хоч і безгольова нічия з «Волинню» у Львові. Нереалізація власних моментів та брак фарту не принесли «зелено-білим» переваги перед матчем-відповіддю. Все ж команда Андрія Тлумака знаходилась у трішки гіршому становищі, адже вдома їй ніяк не можна було пропускати, бо в цьому випадку довелось би відігрувати два м'ячі.

Завдання львів’ян зовсім не змінилось – перемогти та залишитись в елітному дивізіоні. Серйозні налаштування «леви» показали ще з перших хвилин матчу. Спочатку небезпечно з-за меж штрафного Кльоц пробив, але Неділько в падінні перевів м'яча на кутовий. А через мить до карної зони хрестоносців увірвався Понде, пробивши низом в ближній кут воріт. Та цей удар знову ж таки парирував голкіпер. Підхопив атакувальний порив карпатівців Мірошніченко, який сміливо пішов на загострення і з лінії штрафного потужно пробив по воротах, але Неплях кинувся під м’яч і заблокував удар.

У перші п'ятнадцять хвилин матчу «Волинь» хоч і протидіяла карпатівцям та особливо гострих моментів не створювала. Чого не скажеш про другу половину тайму. Спершу атаку господарів непогано завершив Бартуловіч, низом пробивши по воротах – Кучинський прибрав м'яча до рук. А потім грубо помилився в своєму штрафному Федецький, залишивши круглого Кожанову, що призвело до перестрілки у володіннях Кучинського. Денис прострілив на Волошиновича, у якого не вийшов удар метрів з п'яти, м'яч зрикошетив від ноги Кожанова та прокотився поруч зі стійкою.

Команди не збавляли атакувального темпу та не рідко грубо порушували правила. Так невдовзі Понде заробив право на виконання штрафного удару в 30-ти метрах від воріт Неділька. Мякушку удар зі стандарту не вдався – м’яч пролетів поруч зі штангою. За п’ять хвилин Понде знову збили поблизу карної зони лучан – ще один небезпечний стандарт для «Карпат». Цього разу його виконав Кльоц, ідеальним ударом відправивши круглого у ворота Неділька!

Та піти на перерву за переваги «зелено-білим» не вдалось – через п’ять хвилин волиняни зрівняли рахунок. Цюпа з лівого флангу навісив у штрафний, де карпатівці не вслідкували за Кожановим, який головою спокійно пробив у нижній кут воріт – 1:1...

По перерві «Волинь» стала діяти агресивніше та мала кілька небезпечних нагод. Спершу небезпеку в штрафному «Карпат» створив Волошинович, згодом Климець опинився біля володінь «зелено-білих», але пробив повз дальній кут. А невдовзі Хагназарі метрів з десяти відправив круглого вище воріт. Та після цього пристрасті біля воріт львів’ян не вщухли. Цього разу по м’ячеві приклався Бартуловіч, та Кучинський відправив круглого на кутовий. Після навісу з позначки Болденков головою розстрілював ворота, але неймовірним чином Кучинський відбив м'яча. Після цього Мякушко швидко вибіг у контратаку, однак досить швидко опинився на газоні, через грубий підкат Сімініна. Максим Козиряцький покарав капітана лучан прямою червоною карткою. А за десять хвилин до завершення матчу «Волинь» заробила пенальті у власні ворота – Болденков порушив правила проти Кльоца. Вирок арбітра впевнено виконав Понде – 2:1. А вже у додатковий час Денис Мірошніченко встановив остаточний рахунок матчу, зблизька розстрілявши ворота Неділька – 3:1!

ВОЛИНЬ – КАРПАТИ – 1:3
Голи:
Кожанов (42) – Кльоц (37), Понде (82, з пенальті), Мірошніченко (90+4).
Волинь: Неділько, Сімінін, Болденков, Неплях (Козьбан, 90+1), Цюпа, Курко, Бартуловіч (Петько, 71), Хагназарі, Кожанов, Климець, Волошинович (Богомаз, 85).
Карпати: Кучинський, Мегреміч, Ковтун, Федецький, Мірошніченко, Кльоц, Онгла, Ді Франко (Бусько, 74), Гуцуляк, Мякушко, Понде (Дебелко, 85).
Попередження: Богомаз (90+3) – Мегреміч (47), Онгла (52), Мякушко (77), Кучинський (90+2).
Вилучення: Сімінін (70).

8 червня 2019 21:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46