Сьогодні 17 квітня 2024 р.

Вишняк: «За рахунок характеру зламали супротив «Вереса»

Керманич «Колоса» Ярослав Вишняк прокоментував перемогу над «Вересом» (1:0) у матчі 16-го туру УПЛ:

«Мої враження від гри, звичайно, позитивні, через те, що ми здобули перемогу. Вона була нелегкою, і у нас був нелегкий суперник. Хлопці молодці, десь за рахунок характеру вони зуміли зламати супротив «Вереса» і забити такий необхідний м’яч, а після цього вистояти.

Перед нашим голом було вкидання ауту у суперника, і ми акцентували увагу нашим крайнім хавам завужати в таких ситуаціях, і вони увесь час це робили. І в такій ситуації Олег Ільїн перехопив м’яч, знаходячись у вигідній для себе позиції. Добре, що він відважився на удар. Тому що частенько в таких випадках ми починаємо щось вигадувати – обігрувати, або віддавати зайву передачу. Він молодець, розібрався у ситуації, пробив, і за це був нагороджений забитим м’ячем, як і вся команда.

Все ж таки, коли я був гравцем, і ми тоді обіграли «Верес», той матч був більш принциповим. Тому що, ми їм поступилися у Кубку, а через три дні грали в чемпіонаті з ними. Хотіли реабілітуватися, що нам і вдалося. Тоді було більш принципове протистояння, зараз я більш спокійно реагую на футбольні речі» – відзначив Вишняк.

29 листопада 2021 09:23







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 24-й тур. Металіст 1925 – Дніпро-1. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 21:16

Україна, 24-й тур. ЛНЗ – Верес. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 19:02

Україна, 24-й тур. Полісся – Колос. Огляд матчу

 

14 квітня 2024 20:33