Сьогодні 29 березня 2024 р.

ТМ. Карпаты – Алмалык (Узбекистан) 3:1. Уверенная победа львовян

Після нічиєї із словацькою «Дунайскою Стредою»» на карпатівців чекав товариський матч проти узбецького «Олмалика». Суперник виявився хорошою зіграною командою, з швидкими гравцями і розумінням того, що вимагає від них головний тренер. «Карпати» протиставили цьому не менш мотивованих гравців, які з кожним днем стають все більш зігранішими.

КАРПАТИ – ОЛМАЛИК (Узбекистан) – 3:1
Голи карпатівців: гравець на перегляді (32), автогол суперника (64), Чачуа (68, пенальті).
Карпати: Мисак (Сілецький, 46), Мірошніченко, Зубейко, Сениця (гравець на перегляді, 70), гравець на перегляді (Завійський, 70), Вербний, Чачуа, гравець на перегляді, Богач (Саламаха, 82), гравець на перегляді (Грисьо, 46), гравець на перегляді (гравець на перегляді, 30, Карпенко, 78).
Олмалик: Ходжаєв, Іномов, Муладжанов, Касмінін, Дуловіч, Мухтаров, Анадурдієв, Жураєв, Гульямов, Норбеков, Рахматулаєв.
Попередження карпатівців: Грисьо (58).
Вилучення: фол суперника (67, друге попередження).

Уже зі старту матчу карпатівці пробували пройти до воріт «Олмалика», активно виривався вперед Амбросій Чачуа, часто перепасовуючись із Мірошніченком. Не забували «зелено-білі» й про захист, від якого швидко переходили до атаки. Під час однієї такої атаки Богач віддав на Амбросія, а той, в один дотик пробив із гострого кута – кіпера врятувала штанга. 

Щодо гри узбецької команди, то перед власними воротами вони ставили своєрідний «автобус», робили ставку на боротьбу та контроль м’яча. Натомість, «зелено-білі» традиційно показували комбінаційний футбол. І після однієї такої швидкої комбінації «Карпати» відкрили рахунок. Двоє потенційних новачків розіграли хорошу атаку, що завершилася точним перекиданням через кіпера. 

Пропущений гол дещо дезорієнтував суперника, які почали грубо фолити на львів’янах. У свою чергу, карпатівців гол тільки про стимулював: забіги Чачуа й Мірошніченка раз-по-раз наносили небезпеку біля воріт Ходжаєва. 

Грубощів від узбеків вистачало і в другому таймі, часто такі епізоди закінчувались штовханиною на полі. Проявили себе суперники з темної сторони, адже коли результат не має великого значення, можна утриматись від подібних агресивних дій. Арбітр був змушений неодноразово призупиняти поєдинок – в пасиві узбеків півмішка різнокольорових карток.

Чи не найбільше від узбеків страждав Чачуа, який сьогодні на полі виконував роль швидкого та невтримного плеймейкера. Подібні дії збивали ритм гри, не даючи «зелено-білим» навіть «відчути» м’яча. І десь це вплинуло на оборонні дії «левів» – з 5-ти метрів гравець «Олмалика» розстріляв ворота Сілецького.

Вже за декілька хвилин «Карпати» знову вийшли вперед, завдяки Грисю, який увірвався до карної зони і змусив суперника зрізати м’яча у власні ворота. А невдовзі й Чачуа забив свій заслужений гол. Перед карною зоною він обіграв одного суперника, прокинув м’яча повз іншого, «напросившись» на відверте блокування. Арбітр вказав на «точку» – Амбросій не залишив шансів воротарю – 3:1. 

Нагадаємо, що о 16:00 «Карпати» проведуть другий спаринг проти казахського «Акжайика».

24 січня 2017 14:08







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46