Сьогодні 29 березня 2024 р.

Оріховський: «У матчі проти «Колоса», я, можна сказати, «сльозу пустив»

Атакувальний півзахисник Павло Оріховський після річної перерви повернувся у «Колос». Першу половину сезону-2021/22 Павло провів у львівській команді «Рух», проте, як з’ясувалося, дуже хотів повернутися у Ковалівку. Про це розповів сам гравець.

– Павло, вітаємо із поверненням у «Колос»! Ти дуже радий?
– Якщо сказати, що «дуже радий», то це просто нічого не сказати. Я – щасливий! Щасливий повернутися в команду. Дуже сумував за хлопцями, за колективом, за Ковалівкою, за всіма людьми, які працюють у клубі. Тому що атмосфера в клубі завжди позитивною була, і для мене то дуже хороший час був у «Колосі». І сподіваюся, що тепер буде ще краще.

– За «Рух» ти провів лише шість матчів – п’ять у чемпіонаті та один у кубку України…
– Так, але мені було дуже важко там себе проявити, адже я був майже увесь час травмований, до того ж сильно перехворів на Ковід, лежав у лікарні. Тому цей час у львівському клубі був для мене дуже складний.

– Із Ковідом все було так серйозно?
– У мене було двостороннє запалення легень. Я місяць провів у лікарні під крапельницями. А потім ще відновлювався після всього цього десь півтори місяці.

– Як прийшло рішення повернутися у «Колос»?
– Я постійно тримав зв’язок з хлопцями з команди. І хлопці постійно казали: «Давай, давай, повертайся вже»! І я сам дуже бажав на повернення, тому що сумував за тим часом, який був. Навіть коли ми із «Рухом» приїжджали у Ковалівку на матч проти «Колоса», я можна сказати «сльозу пустив», адже все навколо було таким рідним. Вже ближче до міжсезоння я розмовляв із Ярославом Васильовичем Вишняком, ми спілкувалися щодо повернення. Тому я дуже радий, що все так вийшло.

– А коли «Колос» грав із «Рухом» – для тебе то був принциповий матч?
– Звичайно, можна сказати що для мене він був «принциповим», адже я перейшов з цієї команди. Але професіонали налаштовуються на кожний матч незалежно від суперника. Тому не сказати, що я проти «Колоса» якось налаштовувався по-особливому. Я готувався до поєдинку, як до звичайного календарного матчу, просто він був з такою ноткою ностальгії.

– 18 січня команда виходить з відпустки. Як ти підтримуєш форму?
– Нам тренери скинули план підготовки – там прописана робота, яку ми повинні виконувати. Я кожного дня ходжу в тренажерну залу, після зали – водні відновлювальні процедури. Роблю спеціальні вправи, які надали мені тренери-реабілітологи. Тому, я готуюся на-повну, адже багато часу пропустив, і мені потрібно надолужувати все це. 

– У «Колоса» наразі відбуваються зміни, чого ти очікуєш від другої половини сезону-2021/22?
– Зараз дивлячись на те, як взагалі піднімається наш чемпіонат, я вважаю, що у другій половині сезону буде цікаво. Щодо «Колоса», я вважаю, ми будемо набирати свої очки, і це почнеться із першої гри.

– Тоді налаштовуємося на 18 січня.
– Так, із нетерпінням чекаю виходу з відпустки, тому що засидівся вже вдома. Хочеться вже зануритися у роботу з хлопцями, і працювати!

13 січня 2022 11:45







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46