Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Украина, 6-й тур. Карпаты – Арсенал 1:2. Отчет

По материалам пресс-службы «Карпат»

Перший виїзний поєдинок для «зелено-білих» у новому сезоні неабияк запам’ятався як для команди, так і для вболівальників. Поступаючись по ходу зустрічі 0:2, карпатівці зуміли відігратись та здобути на виїзді важливе очко. Схожий сценарій за тиждень розгортався вже у Львові, у грі «Карпат» з київським «Арсеналом». Однак, цього разу «зелено-білим» не вистачило одного м’яча...

Господарі з перших хвилин матчу заволоділи як ігровою, так і територіальною ініціативою, однак, у дебюті зустрічі гострих моментів жодна з команд не створила. Карраскаль, Мякушко та Швед по черзі випробовували надійність оборони киян, які були готовими до таких дій від атакувальної трійки «левів». Гості, очевидно, не були проти такого розвитку подій, граючи другим номером та розраховуючи на контратаки. Однак, небезпечних епізодів до екватора першого тайму суперники організувати не змогли.

На 24-ій хвилині Мірошніченко змусив фанів «зелено-білих» нервуватися – Денис перед штрафним майданчиком збив Гриня, а кияни заробили стандарт з хорошої позиції. Оріховський пробивав, але Кучинський зайняв правильну позицію та відбив м’яча перед собою. За кілька хвилин «Арсенал» заробив ще один небезпечний штрафний, виконувати котрий знову підійшов Оріховський. Павло прямим ударом поцілив у ближній кут та відкрив рахунок у грі – 0:1.

«Карпати» миттєво відповіли своєю атакою: Швед прострілював у карну зону, м’яч рикошетом від Дубінчака вцілив у поперечку, тим самим врятувавши ворота для власної команди. Хороший момент був у Мякушка, який з перспективного стандарту поцілив у стінку. «Арсенал» не відзначався особливою активністю в атаці, але зумів забити вдруге. Дубінчак відпасував на Гриня, який пробив повз Кучинського – 0:2.

Зрозуміло, що у перерві на львівську команду чекала серйозна розмова у роздягальні, можливо, подібна до тої, що тижнем раніше відбулась в Чернігові. Сценарій матчу проти «Десни» справді повторювався. За кілька хвилин після відновлення матчу карпатівці заробили пенальті. Карраскаль, на якому власне і порушили правила, підійшов виконувати 11-метровий удар – м’яч від колумбійця вцілив точнісінько в хрестовину воріт. Інтригу у поєдинок повернув Ербес. Крістіан обігрався із Варгасом та впевнено пробив Сітала – 1:2.

У наступному епізоді Карраскаль міг реабілітуватись перед фанами та відновити рівновагу в рахунку. Хорхе отримав круглого у штрафному та відпасував на Варгаса, який зіграв у дотик – Сітало встиг зреагувати та врятував свою команду. «Зелено-білі» навіть не думали зменшувати свою активність попереду. Небезпечно було після сильного удару Гуцуляка, але в останню мить Бушман підставив ногу та змінив траєкторію польоту м’яча.

Наприкінці гри «Карпати» грали в більшості, адже гравець «Арсенала» Піріс зчепився з Хорхе та побачив перед собою червону картку. Господарі продовжували тиснути киян, проте, до небезпечних моментів справа не доходила. Задля того, щоб повторити врятувати очко «зелено-білим» не вистачило одного гола.

КАРПАТИ – АРСЕНАЛ – 1:2
Голи:
Ербес (55) – Ор
іховський (27), Гринь (39).
На 52-й
хвилині Карраскаль не реалізував пенальті.
Карпат
и: Кучинський, Лебеденко, Мехремич, Ковтун, Мірошниченко, Мякушко (Гуцуляк, 74), Карраскаль, Ді Франко, Ербес (Мендес, 86), Голодюк (Варгас, 46), Швед.
Арсенал: С
італо, Піріс, Майданевич, Карась, Дубинчак, Оріховський, Нгеїтала, Євтоскі (Кертіс, 71), Бушман, Алексєєв, Гринь.
Попередження: Мірошніченко (24), Мехремич (39) – Оріховський (29), Євтоскі (41), Дубинчак (51), Сітало (80).
Вилучення: Піріс (84).

26 серпня 2018 21:28







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57