Сьогодні 28 березня 2024 р.

Намек ФФУ от ультрас «Динамо»

Ультрас «Динамо» готовят перфоманс на игру с «Шахтером». На канале своего объединения в Telegram они предлагают каждому болельщику принести на матч рулон… туалетной бумаги.








ПРИНЕСИ ТУАЛЕТНИЙ ПАПІР НА ГРУ З ШАХТАРЕМ!

Січень 2015 – Андрія Павелко призначено тимчасово виконуючим обов’язки президента ФФУ з порушенням статуту – у відсутності президента його повноваження передаються першому віце-президенту (Анатолій Попов) або віце-президенту з найбільшим стажем (Віталій Данилов).

Березень 2016 – кардинально оновлюється склад КДК ФФУ, до нього увійшли переважно адвокати, які раніше не працювали у футбольній сфері. Втім, згідно регламенту, старий склад КДК мав працювати 4 роки без змін.

Листопад 2016 – Іллічівець та Гірник-Спорт беруть участь в договірному матчі. Замість покарання маріупольського клубу ФФУ просто «губить» цю справу, вже влітку 2017 маріупольці виходять до Прем’єр-ліги.

Листопад 2016 – ФК Полтава отримує технічну поразку в кубковому матчі проти Шахтаря через неготовність поля. Рішення про відміну матчу виноситься по фотографіям, надісланим в ФФУ через Інтернет.

Червень 2017 – ФК Верес потрапляє до Прем’єр-ліги. Рівненський клуб не вийшов до ПЛ по спортивному принципу і опинився у найвищому дивізіоні всупереч регламенту. За два роки до цього Верес не мав права заявлятись до Другої ліги, адже не відіграв хоча б сезон в аматорах. Так само не мав права заявлятись до Другої ліги СК Дніпро-1, а Сталь не мала права отримувати атестат Прем’єр-ліги.

Липень 2017 – після матчу за Суперкубок за поведінку фанатів Динамо та Шахтар отримують грошові штрафи. Федерація рекомендує київському клубу подати апеляцію для зменшення покарання, після чого окрім грошового штрафу Динамо отримує ще й матч при порожніх трибунах. Апеляція ніколи не передбачає збільшення покарання...

Грудень 2017 – тренер Шахтаря разом з помічниками напав на арбітра під час матчу Зоря – Шахтар. І отримав за це всього один матч дискваліфікації. В тому ж матчі гравець гірників Ярослав Ракицький штовхнув арбітра, за що по регламенту передбачено шість місяців дискваліфікації. Гравець Шахтаря отримав всього три гри.

Лютий 2018 – гравець Шахтаря Даріо Срна отримує 17 місяців дискваліфікації за вживання допінгу. В цей термін чомусь враховано 6 місяців (березень – серпень 2017), коли Срна продовжував грати.

Травень 2018 – Веллінгтон Нем б’є Віктора Циганкова на останній хвилині зустрічі Шахтаря проти Динамо. Комітет арбітрів ФФУ звинувачує гравця Динамо в симуляції

Липень 2018 – стадіон в Чернігові допущено до мачтів УПЛ, хоча він не відповідає багатьом нормам регламенту. Приймав стадіон голова Федерації футболу Чернігова.

Липень 2018 – за удар суперника в обличчя в матчі за Суперкубок гравець Шахтаря Ісмаілі отримує два матчі дискваліфікації, хоча по регламенту передбачено мінімум три. ФФУ аргументує пом’якшення вироку необхідністю Шахтарю грати в третьому турі чемпіонату проти Динамо в оптимальному складі.

Це далеко не повний список фактів, через які регламент футбольних змагань в Україні став не дорожчим за туалетний папір. ФФУ вимагає від усіх виконання певних правил, але сама порушує їх регулярно. Вислови свою незгоду з поточним станом справ за допомогою флеш-мобу – приходь з рулоном туалетного паперу на матч Динамо – Шахтар. Нагадай ФФУ про регламент!

1 серпня 2018 10:30







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46