Сьогодні 28 березня 2024 р.

«Карпати» у Туреччині: тестування «зигзаг» та стрибки в довжину і вгору

Як і було заплановано, увечері першого дня других зборів, «Карпати» провели тестування. Як розповів тренер «зелено-білих» із фізичної підготовки Павло Сіренко, блок тестів повинен був допомогти оцінити швидкісно-силові якості гравців.

«Пробігли 30 метрів (ми оцінюємо 15 метрів з місця і стільки ж з ходу), потім був тест «зигзаг» зі зміною напрямку, так ми проводимо дослідження перерозподілу навантаження на різні ноги і проходження відрізку із максимальним зусиллям.

undefined


Згодом був стрибок в довжину і вгору – це оцінка прояву вибухової сили. Завершили роботу тестом на швидкісну витривалість 7 по 50 метрів, який дає змогу оцінити рівень підготовленості гравця».

undefined


Зважаючи на показники, можна ствердно сказати, що найшвидшим гравцем «Карпат», який проходив тест (кілька футболістів, зокрема, Швед, Понде та Гуцуляк участі з різних причин не брали) є Аді Мегреміч. Центральний захисник лише на долі секунди випередив двох молодих «левів» Олександра Авраменка та Романа Сливу.

undefined


«Наразі ми глибоко не аналізували результати, але по тому, що ми побачили, можна сказати, що загалом ми задоволені кондиціями наших гравців» – додав керівник науково-методичної групи клубу Богдан Хоркавий.

8 лютого 2019 21:26







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46

Інтерв'ю динамівця Владислава Кабаєва

 

22 березня 2024 19:07