Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Карас: «З РФШ ми грали не своїми м'ячами. У другому таймі поміняли їх на наші і забили два»

Асистент головного тренера «Динамо» Еміль Карас прокоментував перемогу над РФШ в спарингу і підвів підсумки зборів команди.

– Про мінуси сьогоднішнього матчу ми поговоримо в роздягальні, Луческу проведе розбір. Зрозуміло, що програвати нікому не хочеться, і пропущені м'ячі нас розчаровують, але це футбол.

Треба приймати це як нашу помилку. Гол прийшов після нашої втрати м'яча. Добре, що повернулися в гру, хоча ми в ній і були. У другому таймі Луческу зробив корективи, підказав хлопцям, і ми стали діяти швидше і точніше. Плюс заміни призвели до двох забитих м'ячів, і ми з гарним настроєм закінчили збір.

– Це перший пропущений м'яч «Динамо» на зборі.
– Ми грали не своїми м'ячами. У другому таймі, як тільки поміняли м'ячі на наші, у нас відразу пішла інша гра, і ми забили два голи.

– З чим пов'язане рішення тренерського штабу грати останній матч на зборі відразу перед вильотом?
– Так Луческу бачить розвиток цих подій. Змушує футболістів грати в будь-яких умовах і з будь-яким суперником. Не підлаштовуватися під когось, а грати першим номером в складних умовах. Тобто перед перельотом або від'їздом додому. Інші клуби воліють цього не робити, але тут переглядаєш характер хлопців і здатність грати в складних умовах.

Потрібно виконувати цей обсяг навантажень. Складно завжди грати проти мотивованих суперників. Ти повинен викладатися на максимум, граючи через два дні на третій. Це гартує характер і дає хорошу фізичну підготовку.

– Хто зіграє з «Інгульцем» на вістрі атаки?
– Я думаю, що на це питання зараз не відповість навіть Луческу. Є ще 5-6 днів на відпочинок і підготовку. Зараз складно щось прогнозувати, враховуючи пандемію. Не можна навіть передбачити, що буде завтра.

– Яку оцінку команді поставите за збір?
– Оцінку будемо давати наприкінці чемпіонату. Вона буде залежати від гри команди і займаного місця. Ми всі хочемо вигравати. Для цього тренуємося і готуємося.

21 лютого 2022 12:53







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57