Сьогодні 29 березня 2024 р.

«Ворскла»: первые турецкие шаги и объятия для Васина

Доволі важкою видалася дорога до Туреччини у футболістів головної команди «Ворскли». До готелю в Чолакли, район міста Сіде, після перельоту Харків – Стамбул – Анталія делегація «біло-зелених» дісталася опів на третю ночі за місцевим часом (+1 година по відношенню до Києва). Не зважаючи на ці обставини, які суттєво виснажив хлопців, ранкове тренування відбулося за графіком.

Перед початком заняття тренери сказали своє традиційне напутнє слово на старті зборів, а наставник команди Василь Сачко представив колективу свіжеспеченого новобранця, Дениса Васіна, який буквально перед відльотом, про що ми оперативно сповістили, поставив свій підпис від річною угодою з «Ворсклою» (виступатиме під 77-м номером, - прим.). «Коуч» міцно обійняв нападника, наголосивши на тому, що команда дуже розраховує на його поміч в атаці.

Під час тренування встигли виконати чимало фізичних вправ, і з м’ячем награлися досхочу. На зближених воротах азарт був викликаний динамікою подій, немов у калейдоскопі, а завершували грою у футбол, задіявши 50% повноцінного поля.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

12 січня 2018 17:45







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46