Сьогодні 18 квітня 2024 р.

Україна, 4-й тур. Десна – Колос. Анонс матчу

У третьому та четвертому турах «Десні» на правах вже майже «старожила» Прем’єр-ліги доводиться екзаменувати дебютантів УПЛ. Й якщо перший бій, проти амбітного «Дніпра», залишився за командою Олександра Рябоконя, то як складеться домашнє протистояння проти «Колоса» залежатиме як від футболістів, так й від вболівальників…




«Десна» (Чернігів) – «Колос» (Ковалівка)
17 серпня, початок – 17:00
Чернігів, стадіон ім. Ю.Гагаріна
Головний арбітр – Андрій Коваленко (Полтава)
Пряма трансляція – канал УНІАН

Якщо «Дніпро» перед початком чемпіонату називали претендентом на єврокубки, то прогнози стосовно «Колоса» були куди скромніше. Команді з Ковалівки пророкували ледве не боротьбу за виживання.

Але своїм стартом колектив з Київської області усіх здивував: дві перемоги у двох матчах, й після перших двох турів на вершині таблиці були «Динамо», «Шахтар» та… той самий «аутсайдер» «Колос». Й хоча у третьому турі ковалівці поступилися учаснику єврокубків – «Зорі», це не позначилося на оцінці їхнього старту: «Колос» досі один з лідерів (зараз команда займає 5 місце), та прямий конкурент «Десни» (чернігівська команда – четверта). А тому у суботу буде дуже важливий, й навряд чи легкий поєдинок.

Влітку «срібний» призер минулого сезону першої ліги провів точкові зміни. Клуб покинув півзахисник Руслан Кісіль (поповнив ряди російської «Балтики») та захисник Артем Терехов («Оболонь-Бровар»), а поповнили захисник Вадим Парамонов («Львів»), півзахисники Каміль Хучбаров («Інгулець»), Павло Оріховський («Арсенал»), Єгор Демченко («Авангард»), Євген Смирний («Динамо») та нападник Олег Кожушко («Дніпро»).

Не варто забувати, що у складі гостей до приїде корінний чернігівець та колишній гравець «Десни» Віталій Гавриш, який перед рідними трибунами буде грати з особливим настроєм…

Цікаві цифри
Для Олександра Рябоконя гра проти «Колоса» стане 50-ю домашньою зустріччю на тренерському містку команд УПЛ. Свій 50-й матч у Прем’єр-лізі може провести Артур Западня, а ось Сергій Старенький, якщо появиться на полі, зіграє 101 офіційний матч у футболці «Десни».

Історія протистоянь
Команди зустрічалися 4 рази, й кожна з них святкувала перемогу двічі. Причому, що цікаво, й «Колос», й «Десна» перемагали один одного лише у гостях. Останній офіційний матч між командами був зіграний 18 листопада 2017 року: у Ковалівці перемогу з рахунком 1:0 одержали чернігівці (єдиний гол на 6-й хвилині забив Кірієнко). Різниця забитих та пропущених м’ячів: 4:7 на користь сьогоднішніх гостей.

Арбітри
Головний арбітр: Андрій Коваленко (Полтава).
Асистенти головного арбітра: Олександр Холодинський (Харківська область), Володимир Думенко (Харків).
4-й арбітр: Іван Бондар (Київ).
Спостерігач арбітражу: Олег Зубарев (Слов’янськ).
Делегат ФФУ/УАФ: Геннадій Прокопович (Чернігів).

17 серпня 2019 10:00







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57

Україна, 24-й тур. Металіст 1925 – Дніпро-1. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 21:16