Сьогодні 28 березня 2024 р.

Олимпик – Ворскла 1:0. Украина, 2-й тур. Отчет

По материалам пресс-службы «Ворсклы»

Команда Василя Сачка у другому турі поспіль зазнала мінімальної поразки.

Ударом зі «стандарту» «олімпійця» Вакуленка позначився початок гри, та для Богдана Шуста ця спроба проблем не становила – м’яч зафіксовано в руках. Балашов і Немчанінов розіграли штрафний метрах у двадцяти від воріт за фол Даллку проти добре знайомого полтавським уболівальникам Дегтярьова, та оборона ворсклян мінімізувала будь-які шанси номінальних господарів поля на успіх.

Класний удар Коломойця на 20-й хвилині гри міг би стати красивим голом, та після того, як Юрій приклався до м’яча, той шмигонув вище «планки». П’ять хвилин по тому Балашов зі штрафного виконав безадресний навіс до володінь полтавського кіпера, і на другому поверсі ніхто на рівних із Богданом позмагатися не зміг.

У межах однієї атаки Сапай та Кобахідзе загрожували воротам ще одного екс-полтавця Кринського, проте дивідендів «Ворскла» з того не мала. І ледь не став голом «стандарт» від Антона Кравченка, який поцілив у штангу. А ось і реальний шанс відкрити рахунок у звітній зустрічі: Ребенок протягнув м’яча своїм краєм, віддав на Кобахідзе, який опинився на вістрі атаки, але дві спроби грузинського легіонера переграти воротаря не увінчалися успіхом. Змарнував за хвилину свою нагоду й Пердута.

У дебюті другого тайму розіграш штрафного у центрі (!) поля призводить до пасу в розріз Дегтярьова на хід Балашову, який, залишивши позаду опікунів, переграв Шуста – 1:0. На 59-й хвилині полтавській команді відверто пощастило, коли пробивав у дальній кут Балашов… куля оминула дальню стійку.

Щоправда, у атаці у відповідь, якби дійшов навіс до Кадимяна, який чекав на м’яч на дальній штанзі, рахунок міг би стати рівним. Добре пробив, не довго думаючи, на 70-й хвилині Кулач, куля пройшла зовсім поруч із правою стійкою. І знову пробачив оборонців «Олімпіка» у забійній ситуації Кобахідзе.

На 84-й над «рамкою» сильно здалеку вдарив Мисик, а до цього полтавці влаштували облогу воріт Кринського, та донеччани відчайдушно відбилися. Як не намагалися в кінці ворскляни врятувати гру, зробити цього не вдалося, зважаючи на відсутність акцентованих загроз воротам опонента. Сподіваємось, вже у наступному турі 4-го серпня у виїзній грі з ФК «Львів» команда Василя Сачка розпочне поповнювати свою турнірну скарбничку.   

ОЛІМПІК – ВОРСКЛА – 1:0
Гол:
Балашов (52).
Ол
імпік: Кринський, Зубейко, Гришко, А.Кравченко, Нємчанінов, Вакуленко (Морозенко, 72), Кольцов, Ксьонз, Сондей, Балашов (Г.Пасіч, 67), Дєгтярьов (Бєлєнький, 82).
Ворскла: Шуст, Сапай (Кадимян
, 46), Даллку, Чижов, Пердута, Чеснаков (Кулач, 55), Шарпар, Кобахідзе, Д.Кравченко (Мисик, 71), Ребенок, Коломоєць.
П
опередження: Пасіч (87) – Даллку (14) Мисик (73).

29 липня 2018 19:05







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46

Інтерв'ю динамівця Владислава Кабаєва

 

22 березня 2024 19:07